ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 July, 2023 - 15:29

Categories: 

Έρχεται απόψε ο Φρέιρερ για το Ολυμπιακό

Μάχη με το χρόνο, ούτως ώστε να είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Europa League για τους διπλούς αγώνες με τη Γκενκ ή τη Σερβέτ, δίνει ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με την Πούμας για τον δανεισμό (με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι) του Νικολάς Φρέιρε, ο οποίος αποτελεί τον «εκλεκτό» των Κορδόν/Μαρτίνεθ για το κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

Ο Αργεντινός αμυντικός θα αφιχθεί απόψε στις 21:05 στο αεροδρόμιο των Σπάτων, ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» 

Θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει τον μονοετή δανεισμό του στην ομάδα του Πειραιά.

Στη συνέχεια, ο παίκτης αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνεθ, καθώς ακολουθούν τα σημαντικά φιλικά στη Βρετανία με τη Ρέιντζερς και τη Νόριτς, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει αν ο Ολυμπιακός θα δώσει κι άλλο φιλικό, στο γήπεδό του, πριν από τα παιχνίδια με μία εκ των Γκενκ/Σερβέτ.

Από εκεί και πέρα, η επόμενη κίνηση για την οποία τρέχει ο Κορδόν σε επαφή με τον προπονητή είναι εκείνη του επιθετικού, ο οποίος θα δώσει έξτρα λύση πέρα από τον Ελ Αραμπί στον Ισπανό τεχνικό.

Βέβαια, θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, καθώς γίνεται προσπάθεια για έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό (ο Ντουάρτε είναι ψηλά στη λίστα), και αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση στον άξονα, με την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου.

 

Ομάδα: