ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 July, 2022 - 12:59

Categories: 

Έρχεται ο Κώστας Αντετοκούνμπο για τον Ολυμπιακό

Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει τον προγραμματισμό για την επόμενη ημέρα. Μέσα σε αυτό είναι και ένας ακόμα ψηλός. Σειρά έχει τώρα ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σέντερ μετά από μια σεζόν στη Βιλερμπάν, με άλλα προσδοκίες, θέλει κάτι καινούργιο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να του το δώσει.

 

Προχωράει με τον Έλληνα σέντερ

Πριν από ένα χρόνο ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο ίδιος εκτίμησε πώς η Βιλερμπάν ήταν η καλύτερη επιλογή. Ωστόσο, ένα χρόνο μετά διαπίστωσε πώς δεν ήταν η ενδεδειγμένη απόφαση για το μέλλον του! Οι δύο πλευρές είναι σε ανοικτή… γραμμή. Διότι το θέμα και πρέπει και θα κλείσει άμεσα. Στόχος του Έλληνα προπονητή και της διοίκησης του Θρύλου είναι να μην αφήνουν υποθέσεις σε εκκρεμότητα.

 

Είναι αλήθεια πώς στον Ολυμπιακό ταιριάζει. Ειδικότερα «κουμπώνει» και με το στυλ παιχνιδιού των «ερυθρολεύκων». Διότι τα γκαρντ του Ολυμπιακού μπορούν να παίζουν το «pick and roll» μαζί του. Είναι πολύ δυνατός πάνω από τη στεφάνη, αλλά και στο κομμάτι της άμυνας. Εν τω μεταξύ, πήρε μια… γεύση μέσω της εθνικής ομάδας για το κλίμα στους νταμπλούχους Ελλάδας. Αντίστροφη μέτρηση για τον Κώστα Αντετοκούνμπο.