ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 September, 2022 - 16:36

Categories: 

Έρχεται ο Τσίμπσαχ για τον Ιωνικό

Στην Ελλάδα και στην Αθήνα για λογαριασμό του Ιωνικού βρίσκεται ο Ραμάν Τσίμπσαχ. Οι «κυανόλευκοι» ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την απόκτηση του πρώην χαφ του Απόλλωνα Σμύρνης στην αγορά των ελευθέρων, η οποία πιθανότατα θα αποτελέσει και την τελευταία τους μεταγραφική κίνηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος Γκανέζος τον περασμένο Φλεβάρη είχε μετακομίσει ως ελεύθερος από την Μπόχουμ στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 13 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στα playouts.

 

 

Στο παρελθόν είχε μακρά πορεία στα γήπεδα της Ιταλίας με τις Φροζινόνε (75 συμ., 2 γκολ / 5 ασίστ), Σασουόλο (58 συμ., 2γκολ / 3 ασίστ), Μπενεβέντο (56 συμ., 6 γκολ / 1 ασίστ) και με την Κ19 της Γιουβέντους (30 συμ., 1 γκολ), ενώ δεν πραγματοποίησε κάποια επίσημη εμφάνιση με την Πάρμα. Επίσης, έχει αγωνιστεί στην τούρκικη Γκαζιαντέπ (28 συμ., 2 γκολ), πριν μεταβεί στην Μπόχουμ (11 συμ., 1 γκολ).