ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 August, 2023 - 17:46

Έρχεται στον Ολυμπιακό ο Ορτέγκα

Ραγδαίες είανι οι εξελίξεις στον Ολυμπαικό, όσον αφορά το θέμα ενίσχυσης του αστερικού μπακ. Κι αυτό διότι σύμφωνα με πληροφορίες 

από μέρα σε μέρα, αν όχι από ώρα σε ώρα κλείνει τον αριστερό μπακ της Βέλεζ του Σάρσφιλντ, τον Φρανσίσκο Ορτέγκα!



• Αυτός, ο 24χρονος (19.3.1999) Αργεντίνος, είναι ο εκλεκτός του Κορδόν για τη θέση του Ρέαμπτσιουκ, που ως γνωστόν ήδη είναι παίκτης της Σπαρτάκ Μόσχας με 6 εκ. Ευρώ. Γι΄ αυτό και δεν προχωράει ο Ολυμπιακός την υπόθεση Καρντόνα της Λας Πάλμας, όπως σας έχω ενημερώσει εδώ και κάποιες ημέρες, εξηγώντας ότι ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» δουλεύει μία άλλη υπόθεση την οποία θεωρεί ακόμη καλύτερη για την ομάδα, με τη σύμφωνη γνώμη του Μαρτίνεθ.

• Μάλιστα, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να πληρώσει ένα εκ. Ευρώ παραπάνω για να πάρει τον Ορτέγκα, αφού η προσφορά του στην Βέλες Σάρσφιλντ είναι 3,2 εκατ. ευρώ, ενώ τον 24χρονο Ισπανό Καρντόνα τον είχε συμφωνημένο στα 2,2 εκ. Ευρώ με τη Λας Πάλμας. Κρίθηκε, όμως, σκόπιμο να υπάρξει στροφή στο θέμα του αριστερού μπακ και να πάει ο Ολυμπιακός σε έναν πιο έτοιμο αριστερό μπακ από τον Καρντόνα, που είναι καλός παίκτης, αλλά με παρουσία μόνο στη Β΄ Ισπανίας.

• Αντίθετα, ο Ορτέγκα παίζει χρόνια σε υψηλό επίπεδο, έχει φτάσει στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες και του Κόπα Σουνταμερικάνα με την Βέλεζ, με την οποία έχει 153 παιχνίδια, με 3 γκολ και 12 ασίστ. Επιθετικογενής μπακ (1μ77), παίρνει όλη την πλευρά και την κάνει δική του. Συνολικά 14 φορές με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Αργεντινής.

• Ο ίδιος ο Ορτέγκα ήδη ζήτησε από τη Βέλεζ να γίνει αποδεκτή η πρόταση του Ολυμπιακού, καθότι ο ίδιος θέλει θερμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Ο Αργεντίνος δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο, αλλά το πρόβλημα επιλύεται σύντομα, αφού παίρνει διαβατήριο ένας από τους υπάρχοντες ξένους παίκτες του Ολυμπιακού (Ροντινέι) κι έτσι αδειάζει θέση στον σχετικό πίνακα..

Ομάδα: