ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 August, 2023 - 15:25

Categories: 

Έρχεται στον Ολυμπιακό ο Φρανθίσκο Ορτέγα!

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα θα αποτελέσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τη ενδέκατη μεταγραφή του Ολυμπιακού!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, οι Πειραιώτες τα βρήκαν με τη Βελές Σάρσφιλντ για την αγορά του Αργεντινού αριστερού μπακ.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες συμφώνησαν στα 4,5 εκατ. ευρώ για το 90% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, με τη Βελές να διατηρεί το υπόλοιπο 10% ως ποσοστό μεταπώλησης.

Ο 24χρονος παίκτης αναμένεται σύντομα να αναχωρήσει από την πατρίδα του, με προορισμό την Ελλάδα, για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, όπως γράφουν οι συμπατριώτες του, να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Σημαντική φαίνεται πως ήταν και η επιθυμία του Ορτέγκα, ο οποίος φέρεται να παραχώρησε το ποσοστό των δικαιωμάτων του (το προαναφερθέν 10%) για να κάνει το άλμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Μάλιστα, ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι που έμεινε τα ξημερώματα η ομάδα του με την Μπαράκα Σεντράλ, ενώ τις προηγούμενες μέρες δήλωνε πως έχει ενοχλήσεις και δεν μπορούσε να συμμετάσχει στις προπονήσεις της Βελές.

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα έρχεται για να καλύψει το κενό που υπήρχε στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού, με την παραχώρηση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έναντι 6 εκατ. ευρώ στη Σπαρτάκ Μόσχας, θέση που αγωνίστηκε ο Κίνι, αν και δεξιοπόδαρος, στα δύο ματς με τη Γκενκ για το Europa League.

Ομάδα: