ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 November, 2023 - 17:50

Categories: 

Έσε: «Με έχουν εντυπωσιάσει οι οπαδοί του Ολυμπιακού, κάθε παιχνίδι είναι και πάρτι»

Εντυπωσιασμένος από τον κόσμο του Ολυμπιακού και τη δυναμική στήριξη που δείχνει στις καλές και στις άσχημες στιγμές δήλωσε ο Σαντιάγκο Έσε, μιλώντας στο Match programme ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ για τη δέκατη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

«Οι οπαδοί είναι πραγματικά τρελοί. Κάθε μέρος όπου πηγαίνουμε είναι εκεί, ζητωκραυγάζοντας και φωνάζοντας ασταμάτητα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός, ο οποίος αναφέρθηκε, επίσης στη ζωή του στην Ελλάδα.

 

 

Αναλυτικά η συνέντευξη του Εσε:

- Πώς βιώνεις τον πρώτο σου καιρό στον Ολυμπιακό;

«Οι πρώτοι μου μήνες εδώ είναι καταπληκτικοί. Βρήκα ένα κλαμπ το οποίο έχει ανθρώπους που με βοήθησαν να κάνω τα πάντα πιο εύκολα από την πρώτη μέρα. Ένα κλαμπ που με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Είμαι ευγνώμων σε κάθε άτομο που είναι μέρος αυτού του συλλόγου».

- Τι είναι αυτό που σε έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη εντύπωση;

«Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο είναι οι οπαδοί. Κάθε παιχνίδι είναι κι ένα πάρτι. Και είναι παντού το ίδιο όπου πάμε. Επίσης, το προπονητικό κέντρο είναι υπέροχο και είναι κάτι που επίσης με έχει εντυπωσιάσει πολύ».

- Πώς σου φαίνεται η ζωή στην Ελλάδα και ποιες είναι οι ομοιότητές της με της Αργεντινή;

«Η ζωή εδώ πηγαίνει πολύ καλά. Πάντα μου έλεγαν ότι οι άνθρωποι εδώ και οι άνθρωποι στην Αργεντινή έχουν πολλές ομοιότητες στον τρόπο ζωής τους και είναι αλήθεια. Ζω έναν πολύ καλό και ήρεμο τρόπο ζωής. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Αθήνα, ο κόσμος μου δείχνει την αγάπη του παντού».

- Πόσο βοήθησε στην προσαρμογή σου το αργεντίνικο στοιχείο που υπάρχει στην ομάδα;

«Το να βρίσκομαι με Αργεντινούς είναι πολύ χρήσιμο σε καθημερινή βάση και ακόμη περισσότερο όταν πρωτοήρθα. Εχω όμως πολύ καλή σχέση με όλη την ομάδα. Από την πρώτη μέρα μου φέρθηκαν πολύ καλά και σήμερα μπορώ να πω ότι έχουμε μια ομάδα με πολύ καλό κόσμο».

- Με ποιον συμπαίκτη σου έχεις την πιο δυνατή σχέση;

«Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο με τον οποίο έχω καλύτερη ή λιγότερο δυνατή σχέση. Είναι αλήθεια ότι σε καθημερινή βάση μπορεί να μιλάω περισσότερο με αυτούς που μιλάνε ισπανικά, αλλά νομίζω ότι γενικά έχω πολύ καλή σχέση με όλους».

- Πώς αισθάνθηκες όταν αγωνίστηκες για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση;

«Ένιωσα πολύ καλά. Είναι διαφορετικός ρυθμός και άλλη η αδρεναλίνη. Ανταγωνίζεσαι παίκτες υψηλής ποιότητας και με πολύ υψηλό ρυθμό παιχνιδιού. Πρέπει να είσαι προσεκτικός και στα 90 λεπτά γιατί δεν επιτρέπονται λάθη».

- Πώς θα χαρακτήριζες τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και τι μήνυμα θα ήθελες να τους στείλεις;

«Οι οπαδοί είναι πραγματικά τρελοί. Κάθε μέρος όπου πηγαίνουμε είναι εκεί, ζητωκραυγάζοντας και φωνάζοντας ασταμάτητα. Αυτό μας βοηθάει πολύ, είναι σαν να παίζουμε με έναν ακόμη παίκτη στο γήπεδο. Στις καλές και στις κακές στιγμές του παιχνιδιού μάς δίνουν την υποστήριξή τους και αυτό είναι μια πολύ μεγάλη ικανοποίηση για όλη την ομάδα. Από την πλευρά μου μπορώ να σας πω ότι θα συνεχίσετε να βλέπετε έναν παίκτη που πάντα θα τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο και που θα τα δώσει όλα για τη φανέλα του Ολυμπιακού».

- Τι θα έλεγες για τον Ολυμπιακό σε έναν συμπατριώτη σου;

«Θα του έλεγα ότι ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια και ότι είναι ένα μέρος που σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Και προφανώς ότι εδώ πρέπει να αγωνιστείς πολύ για να πετύχεις όλα όσα διεκδικεί ο Ολυμπιακός».

- Γιατί οι οπαδοί στην Αργεντινή σε φωνάζουν Copo;

«Ήταν ένα παρατσούκλι που μου έδωσε η μητέρα μου από τότε που ήμουν πολύ μικρός λόγω ενός κινούμενου σχεδίου που υπήρχε πριν από πολλά χρόνια. Στο Huracan με ξέρουν έτσι».

- Ποιο είναι το είδωλό σου;

«Χωρίς αμφιβολία ο Λέο Μέσι. Είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Στη θέση μου μού αρέσουν πολλοί παίκτες. Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι ο Εντσο Φερνάντες έχει πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό που έχει πετύχει είναι άξιο θαυμασμού. Ο Ρόδρι από τη Μάντσεστερ Σίτι μου φαίνεται πολύ ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής».

Ομάδα: