ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 November, 2023 - 19:45

Categories: 

Έσπασε το «μπλόκο» της Λαμίας με Σπόραρ στο 90' ο Παναθηναϊκός

Μια σπουδαία νίκη, κόντρα σε όλους και σε όλα, κατάφερε και πήρε τελικά ο Παναθηναϊκός, που κέρδισε 2-1 τη Λαμία, στο «Αθανάσιος Διάκος», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Το «τριφύλλι» προηγήθηκε με φοβερό γκολ του Μλαντένοβιτς -πρώτο του- στο 31’, για να δει τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον… πρώην πράσινο Καρλίτος στο 64’.

Ο διαιτητής Μανούχος άφησε τον Παναθηναϊκό με 10 παίκτες αποβάλλοντας τον Αράο με -ανύπαρκτη- δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 83’, ωστόσο οι ερχόμενοι από τον πάγκο Μπερνάρ και Σπόραρ συνεργάστηκαν άψογα στο 90ο λεπτό με τον δεύτερο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα!

Μάλιστα, ο Σλοβένος επιθετικός έχασε και πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Παλάσιος από κάθετη του Αϊτόρ στις καθυστερήσεις του… επεισοδιακού, όπως αποδείχτηκε, αγώνα.

Έτσι, οι «πράσινοι» -που δεν ήταν καλοί ιδίως στην επανάληψη- παρέμειναν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με 25 βαθμούς και στο +4 με ματς περισσότερο από τον δεύτερο Ολυμπιακό, αντιμετωπίζοντας την Κηφισιά εκτός έδρας την επόμενη αγωνιστική.

Παράλληλα, η Λαμία επιβεβαίωσε με την εμφάνισή της την πολύ καλή δουλειά που γίνεται φέτος, όμως γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από τρία σερί νικηφόρα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μένοντας 5η με 15 πόντους, ενώ θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ.

Ομάδα: