ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 October, 2023 - 22:04

Categories: 

Έσωσε την παρτίδα ο Γερεμέγιεφ για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός με buzzet beater του Γερεμέγιεφ στο 95’  που είχε περάσει ως αλλαγή,  ισοφάρισε σε 2-2 τον ΠΑΟΚ σ’ ένα χορταστικό ντέρμπι στη Λεωφόρο χαρίζοντας ένα σημαντικό πόντο στους «Πράσινους».

Με φουλ επιθετικές βλέψεις ξεκίνησε το ματς ο Παναθηναϊκός επιδιώκοντας ένα γρήγορο γκολ. Μόλις στο 2’ οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς «άγγιξαν» το 1-0, όμως το σουτ του Φίλιπ Τζούριτσιτς κατέληξε στο δοκάρι του Κοτάρσκι. Στο 3’ νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με την παράλληλη πάσα του Τσέριν και την κατά μέτωπο επίθεση αυτή την φορά του Τζούριτσιτς, ο οποίος σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

Ο ΠΑΟΚ προϊόντος του χρόνου κέρδισε μέτρα και στο 19’ ευτύχησε να προηγηθεί. Έπειτα από γύρισμα του Ζίβκοβιτς ο Μπράντον Τόμας πρόλαβε τον Κώτσιρα  και με πλασέ «νίκησε» τον Μπρινιόλι για το 0-1.Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και στο 32’ έφτασε στην ισοφάριση με το σουτ του Παλάσιος μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι έψαξαν για ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έχασαν μοναδική ευκαιρία με το σουτ του Μπερνάρ να φεύγει ελάχιστα άουτ. Ο ΠΑΟΚ αναθάρρησε και στο δεύτερο μέρος μπήκε πιο επιθετικά. Έτσι, αφού στο 57’ το σουτ του Ζίβκοβιτς σταμάτησε στο δοκάρι του Μπρινιόλι, στο επόμενο λεπτό (58’) ο «Δικέφαλος» του Βορρά πήρε  ξανά το προβάδισμα, χάρη σε άψογο πλασέ του Ζίβκοβιτς, που στέλνει την μπάλα στο παράθυρο της εστίας του Μπρινιόλι.

Ο Γιοβάνοβιτς βλέποντας τα … όπλα του νε ξεμένουν από σφαίρες αποφάσισε να ρίξει στην μάχη τον Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ. Με τον νεαρό επιθετικό στην πρώτη του κιόλας συμμετοχή στην SuperLeagueνα τον δικαιώνει. στο 95’ Από σέντρα του Μλαντένοβις ο νεοεισελθών Γερεμέγιεφ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στους «πράσινους».

Ομάδα: