ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 June, 2023 - 20:42

Categories: 

Έτοιμος να ανανεώσει ο «Air-Pap» με τον Ολυμπιακό!

 

Σε πλήρη … εγρήγορση βρίσκονται στον μπασκετικό Ολυμπιακό, όσον αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Τα μέτωπα που έχουν ανοίξει οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι πολλά και … πολυεπίπεδα.

Μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες για τους «ερυθρόλευκους» μετά τα πολύ σημαντικά ζητήματα των Κώστα Σλούκα και Σάσα Βεζένκοφ είναι αυτό της ανανέωσης συμβολαίου του Κώστα Παπανικολάου.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μπορεί να έχει εκφράσει με αρκετούς τρόπους την θέλησή του να κλείσει την καριέρα του αγωνιζόμενος με την φανέλα των νταμπλούχων Ελλάδας, ωστόσο κανένα θέμα δεν θα πρέπει να θεωρείται «τελειωμένο» πριν πέσουν οι υπογραφές.

Η σχέση του Παπανικολάου με τη διοίκηση και τον οργανισμό του Ολυμπιακού είναι από τις καλύτερες δυνατές. 

 

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, με την προσφορά που έχει πέσει στο τραπέζι να αφορά συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια, για ένα ποσό που ανέρχεται συνολικά στα 2,5 εκατ. ευρώ. 

Με βάση τα όσα προκύπτουν, όλες οι συνθήκες προδιαθέτουν  πώς θα υπάρξει τελική συμφωνία και ο «Air Pap» θα παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά. Άλλωστε πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του οικοδομήματος του Γιώργου Μπαρτζώκα και αν υπάρξει οποιαδήποτε οικονομική διαφορά ανάμεσα στους δύο θα «γεφυρωθεί» γρήγορα.

 

Ομάδα: