ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 December, 2023 - 18:57

Categories: 

Έφυγε με το «διπλό» η Τσέλσι από την έδρα της Λούτον

Είπε «αντίο» σε μια κακή χρόνια με τον καλύτερο τρόπο η Τσέλσι!

Οι «μπλε» επικράτησαν εκτός έδρας με 3-2 της Λούτον για την 20η αγωνιστική της Premier League, σε ένα παιχνίδι που πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων, έδειχναν πως είχαν καθαρίσει την υπόθεση των τριών βαθμών της νίκης, ωστόσο, δέχθηκαν δυο τέρματα σε διάστημα επτά λεπτών (80'-87') και το ματς στο τέλος έγινε ντέρμπι.

Έτσι, το σύνολο του Μαουρίσιο Ποτσετίνο πέτυχε για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν δυο σερί νίκες, δείχνει να συνέρχεται αγωνιστικά, ενώ στο βαθμολογικό κομμάτι ανέβηκε στη 10η θέση με 28 βαθμούς και μείωσε στο -8 από την πρώτη πεντάδα. Από την άλλη, οι ηττημένοι παρέμειναν στη ζώνη του υποβιβασμού και τη 18η θέση με 15 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι στο 5' απείλησαν με το πλασέ του Γκάλαχερ, όπου ο Καμίνσκι είπε «όχι», ενώ στο 12' άνοιξαν το σκορ με τον Πάλμερ. Ο Καμπορέ έκανε μεγάλο λάθος, ο νεαρός Άγγλος επιχείρησε ωραίο σουτ και άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 37' η Τσέλσι πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με υπέροχο σουτ του Μαντουέκε από το όριο της περιοχής μετά από ασίστ του Πάλμερ, με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να πετυχαίνει και δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 70'.

Σε ένα σημείο που το παιχνίδι έδειχνε να έχει τελειώσει, ο Ρος Μπάρκλεϊ μείωσε στο 80', ενώ στο 87' ο Αντεμπάγιο πέτυχε το 3-2, με το φινάλε να μετατρέπεται σε... θρίλερ. Ωστόσο, η Τσέλσι κράτησε το υπέρ της σκορ και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2023, μια χρονιά που θα θέλουν να ξεχάσουν άμεσα οι φίλοι της «μπλε».