ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 August, 2023 - 15:30

Ήρθε και υπογράφει ο Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό!

 

Στους ρυθμούς της μεταγραφής του Αγιούμπ Ελ Κααμπί κινούνται τα πάντα στον Ολυμπιακό! Ο 30χρονος Μαροκινός στράικερ έφτασε τα ξημερώματα της Κυριακής, περνάει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιο, που θα τον «δένει» με τον Θρύλο!

Μάλιστα ο 30χρονος στράικερ, πρόκειται να πιάσει άμεσα δουλειά, αφού θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα επικείμενα παιχνίδια με αντίπαλο την Γκενκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFAEuropaLeague. Παρότι δεν είναι 100% έτοιμος, αφού έκανε ατομικές προπονήσεις, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει να τον έχει διαθέσιμο και σε έναν ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας έστω και για τη ρεβάνς στις 17 Αυγούστου.

Θυμίζουμε ότι ο Ελ Κααμπί είναι 30 ετών και έμεινε ελεύθερος πριν από λίγο καιρό από την Αλ Σαντ του Κατάρ ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην τουρκική Χατάισπορ. Τη διετία, όπου φόρεσε τη φανέλα της, είχε 26 γκολ σε 53 συμμετοχές.

Οι Πειραιώτες φυσικά δεν ολοκληρώνουν εδώ τις προσθήκες τους. Κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, τουλάχιστον ενός εξτρέμ και ενός αριστερού μπακ, ενώ πιθανώς να αποκτηθεί και αμυντικό χαφ.

Ομάδα: