ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 December, 2023 - 19:37

Categories: 

Ήρθε ο Ναβάρο για τον Θρύλο!

Στην τελική ευθεία μπαίνει γοια τον Ολυμπιακό η μεταγραφική υπόθεση του Φραν Ναβάρο!

 Ο Ισπανός φορ έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου (30/12) και μετράει αντίστροφα για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα! Ο 25χρονος επιθετικός θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει στον Ολυμπιακό!

Η Πόρτο είχε αγοράσει τον Ισπανό επιθετικό το προηγούμενο καλοκαίρι με 7 εκατ. ευρώ, μετά από μία εκπληκτική διετία στην Ζιλ Βιθέντε με την οποία 37 γκολ σε 78 συμμετοχές. Πρόκειται για προϊόν της ακαδημίας της Βαλένθια, η οποία δεν τον πίστεψε, τον πούλησε 2 εκατ. ευρώ στην πορτογαλική Ζιλ Βιθέντε, στην οποία τριπλασίασε την αξία, με αποτέλεσμα να κινηθεί για την απόκτησή του η Πόρτο.

 

Η συμφωνία των δύο ομάδων είναι για δανεισμό του Ισπανού επιθετικού έναντι του ποσού των 250.000 ευρώ, ενώ στο deal υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ύψους 7.500.000 ευρώ. Η οψιόν δεν είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ενώ σε περίπτωση ενεργοποίησής της από τους Πειραιώτες θα υπάρξει και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%!

Ομάδα: