ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 August, 2022 - 17:48

Categories: 

Ήρθε ο Χουάνγκ Ουί – Τζο για τον Ολυμπιακό!

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον για τον Ολυμπιακό η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Χουάνγκ Ουί Τζο! Ο 30χρονος Νοτιοκορεάτης φορ έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με σκοπό να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους Πρωταθλητές Ελλάδας! Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να ανακοινωθεί.

Με αυτή την κίνηση οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προσθέσουν ποιότητα και αποτελεσματικότητα στην γραμμή... κρούσης τους. Μεγάλο ρόλο στη μεταγραφή φαίνεται πως έπαιξε και ο συμπατριώτης του, Ινμπόμ Χουάνγκ, που είναι ενθουσιασμένος από τις πρώτες του μέρες στον Πειραιά.

Ο Κάρλος Κορμπεράν πιστεύει αρκετά στον Χουάνγκ Ουί-Τζο και θέλει γρήγορα να τον βάλει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Το γεγονός ότι έκανε προετοιμασία με τη Μπορντό και έπαιξε και ματς, τον κάνουν υποψήφιο ακόμα και για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (29/8)!