ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 December, 2023 - 20:52

Categories: 

Ήττα στην εκπνοή για τον Ολυμπιακό από την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο

Παρά την καλή και ανταγωνιστική του εμφάνιση, ο Ολυμπιακός γνώρισε την εντός έδρας ήττα με σκορ 11-10 από την Προ Ρέκο, χάρη σε τέρμα του Ντι Φούλβιο στο τελευταίο δευτερόλεπτο, για την 6η αγωνιστική του LEN Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν αρκετά καλό βαθμό απέναντι στην πανίσχυρη αντίπαλό τους, σε μία αναμέτρηση αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 3-3, 2-5

Οι υπόλοιπες έξι ομάδες που συνεχίζουν στο LEN Champions League εκτός φυσικά από τον Ολυμπιακό και την Προ Ρέκο είναι οι Νόβι Μπέογκραντ, Φερεντσβάρος, Γιαντράν, Μπαρτσελονέτα και Μαρσέιγ.

Ωστόσο, όλες  οι διοργανώσεις μπαίνουν στην… αναμονή, καθώς ακολουθεί διακοπή για τις εθνικές ομάδες, λόγω του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου πρωταθλήματος. Συνεπώς, θα επιστρέψουν στις πισίνες τον Μάρτιο του 2024.

Ομάδα: