ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

9 November, 2017 - 03:42

Categories: 

Αίτημα Κουφοντίνα για διήμερη άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού

Εκτός των φυλακών Κορυδαλλού – με διήμερη άδεια- σύμφωνα με πληροφορίες και εκτός απρόοπτου αναμένεται να βρεθεί από αύριο Πέμπτη το ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης «17Ν» Δημήτρης Κουφοντίνας, που εκτίει ποινή έντεκα φορές σε ισόβια κάθειρξη για τις δολοφονίες της οργάνωσης.  Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από τότε, που συνελήφθησαν τα μέλη της «17Ν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Κουφοντίνας ζήτησε διήμερη άδεια από το αρμόδιο συμβούλιο της φυλακής και το αίτημα του τέθηκε προς εξέταση από τους αρμοδίους ( συμβούλιο φυλακών) στο οποίο μετέχει και εισαγγελικός λειτουργός.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το αίτημα του έχει γίνει  δεκτό.

«Οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη. Όχι μόνο για τις απεχθείς πράξεις του που στρέφονταν κατά της Δημοκρατίας, αλλά και γιατί δεν έχει εκφράσει ποτέ καμία μεταμέλεια γι’ αυτές και παραμένει ιδεολογικός καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών», σχολίασε λίγο αργότερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης .

Άμεση ήταν η αντίδραση και της Ντόρας Μπακογιάννη που σχολίασε : «Πώς είναι δυνατόν να δίνουν άδεια στο πιστόλι της 17 Νοέμβρη; Ο κ. Κουφοντίνας θα γυρίζει αύριο στην Αθήνα ελεύθερος;Τον θεωρώ επικίνδυνο τον κ. Κουφοντίνα. Ποιός θα μας δώσει εγγυήσεις όταν θα κυκλοφορεί για δύο ημέρες ελεύθερος; Περιμένω τους λαλίστατους της κυβέρνησης να πάρουν θέση για την άδεια Κουφοντίνα. Εχω μείνει άναυδη με την απόφαση αυτή, σε αυτή τη χρονική στιγμή».

πηγή Αθήνα 9.84 

olymbic idea