ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 August, 2023 - 00:07

Αβαντάζ πρόκρισης με Φορτούνη για τον Ολυμπιακό!

Το πρώτο σημαντικό βήμα πρόκρισης για τα πλέι – οφ του Europa League πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» με γκολ του Κώστα Φορτούνη στο πρώτο λεπτό υπέταξαν στο Φάληρο με 1-0 την αντίσταση της Γκενκ και απέκτησαν προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί επί βελγικού εδάφους την επόμενη Πέμπτη.

Εκρηκτική εκκίνηση στο ματς απέναντι στην Γκενκ για τον Ολυμπιακό! Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μπήκε με τα… μπούνια στο χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης» και βρήκε γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα.

Ο Ροντινέι ανέβηκε από τα δεξιά και έκανε το γύρισμα που δεν απομακρύνθηκε από την άμυνα των Βέλγων, με τον Φορτούνη να εκτελεί τον Βάνταβοορντ για το 1-0 στα 22 δευτερόλεπτα, βάζοντας «φωτιά» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το γκολ αυτό ήταν το ταχύτερο που πετυχαίνουν οι «ερυθρόλευκοι» σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, με τον αρχηγό των Πειραιωτών να… καταρρίπτει αυτό του Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος είχε σκοράρει στα 37 δευτερόλεπτα απέναντι στην Μπενφίκα στο 5-1 τη σεζόν 2007/08.

Το γρήγορο γκολ εκτόξευσε στα ύψη τον δείκτη αυτοπεποίθησης των γηπεδούχων, οι οποίοι έψαξαν κι ένα δεύτερο γκολ. Στο 42’ χάθηκε σπουδαία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό

 Ο Καμαρά στην προσπάθεια του να σουτάρει έβγαλε διαγώνια μπαλιά, ο Μασούρας έκανε την προβολή και ο Βάντερβουρντ μπλόκαρε.

Οι Βέλγοι προσπάθησαν να πιέσουν στο δεύτερο μέρος αι στο 70’ έχασαν σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Συρτό σουτ του Χροσόβσκι μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Πασχαλάκης και ο Ρέτσος κόντραρε το ριμπάουντ.

Στο 75’ ο Ολυμπιακός άγγιξε το 2-0. Φανταστικό πλασέ του Μπιέλ εκτός περιοχής, ο Βάντερβουρντ βρήκε ίσα ίσα την μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι

 

 

Ομάδα: