ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 May, 2023 - 12:35

Categories: 

Αγγελόπουλοι: «Συγχαρητήρια στην ομάδα, ζούμε μεγάλες στιγμές!»

 

Συγχαρητήρια μοίρασαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι μετά το μεγάλο «διπλό» του Ολυμπιακού στην Πόλη και στην έδρα της Φενέρμπαχτσε με 71-72. Οι Προέδροι της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ τόνισαν πως ζουν μαγικές στιγμές, ενώ δήλωσαν περήφανοι για αυτό που έχουν καταφέρει στον Θρύλο, μετά το τέλος του Game 3 των πλέι-οφ της EuroLeague.

 

Αναλυτικά όσα είπαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι:

 

«Συγχαρητήρια στην ομάδα! Ζούμε μαγικές στιγμές!», τόνισε ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος και συνέχισε: «Είμαστε περήφανοι για αυτό που έχουμε καταφέρει για τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στο επόμενο παιχνίδι».

 

Από την πλευρά του, ο κ.Παναγιώτης Αγγελόπουλος, τόνισε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι το είχαμε χάσει και το ξανακερδίσαμε, το ξαναχάσαμε και το ξανακερδίσαμε... Τελικά κερδίσαμε και αυτό δείχνει ψυχή, προσήλωση και πίστη της ομάδας στο αγωνιστικό πλάνο. Παίκτες που δεν είχαν πάει καλά στα προηγούμενα παιχνίδια, έβαλαν κρίσιμα σουτ. Ο Σλούκας ήταν απίστευτος, ο Βεζένκοφ έβαλε τα κρίσιμα, όμως, όλοι οι παίκτες έδωσαν και την ψυχή και το κορμί τους. Έκαναν θυσίες σε άμυνες και σε όλα. Και πάλι συγχαρητήρια στην ομάδα. Απλά κάναμε το 2-1. Η Φενέρ είναι ισοδύναμος αντίπαλος και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί την Παρασκευή».

 

Ομάδα: