ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

10 April, 2018 - 04:17

Categories: 

Αιγάλεω – ΑΕΚ στο telesport.gr, παράταση για τις ραδιοφωνικές άδειες και η «Κουζίνα του Θεού» στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού!

Τα πλέι οφ της Pre League Γυναικών που θα δώσουν το δεύτερο εισιτήριο ανόδου στα σαλόνια της Volleyleague βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και το telesport.gr βρίσκεται δίπλα στις ομάδες που διεκδικούν την άνοδό τους. Την Τετάρτη του Πάσχα 11 Απριλίου το κανάλι θα βρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγάλεω «Σταύρος Βενέτης» για την μετάδοση του αγώνα Αιγάλεω – ΑΕΚ για τη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης των πλέι οφ. 

Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ τους έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη (4/4) και έληξε με νίκη της ΑΕΚ με 3-1 σετ. Η ομάδα που θα προχωρήσει στον τελικό των πλέι οφ αναδεικνύεται στις δύο νίκες, κι από αυτό φαίνεται πόσο σημαντική είναι η αναμέτρηση. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ θα κάνει «διπλό» στο Αιγάλεω (κάτι που πέτυχε και στη διάρκεια της κανονικής περιόδου) «καθαρίζει» από τώρα τη σειρά και θα περιμένει τον αντίπαλό της στον τελικό από το έτερο ζευγάρι (Ηλυσιακός-Πανιώνιος). Αν το Αιγάλεω καταφέρει να επικρατήσει θα οδηγήσει την σειρά στο τρίτο και αποφασιστικό ματς στην έδρα της Ένωσης.

 

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) την Τετάρτη του Πάσχα 11 Απριλίου (ώρα έναρξης 19:00) για όλες τις συναρπαστικές μονομαχίες του καθοριστικού παιχνιδιού!

Παράταση για τις ραδιοφωνικές άδειες

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), ανακοινώνει την  τροποποίηση του συνημμένου στην υπ’ αριθ. 840/03/18-1-2018 Απόφαση της ΕΕΤΤ «Έγκριση Τεύχους Προκήρυξης για την Χορήγηση Δικαιωμάτων Χρήσης Ραδιοσυχνοτήτων Επίγειας Ψηφιακής Ραδιοφωνικής Ευρυεκπομπής» Τεύχους Προκήρυξης της Δημοπρασίας ως προς τον πίνακα 3.1: «Χρονοδιάγραμμα Χορήγησης των Δικαιωμάτων Χρήσης Ραδιοσυχνοτήτων» του άρθρου 3 «Χρονοδιάγραμμα Διαδικασίας» ως εξής:

 

 Δημοσίευση του Τεύχους Προκήρυξης18-1-2018

 Κατάθεση Αιτήσεως Συμμετοχής (Φακέλου Αίτησης Συμμετοχής και Φακέλου Προσφορών)  2-5-2018και ώρα: 10.00 – 11.00  

 

 Δημοσίευση Συμμετεχόντων2-5-2018

 

Ανακοίνωση των επιλεγέντων Συμμετεχόντων και αποστολή των Δελτίων Συμμετοχής22-5-2018

 

Πέρας προθεσμίας υποβολής ενστάσεων25-5-2018έως ώρα 15.00

 

Απόφαση ΕΕΤΤ επί των ενστάσεων31-5-2018

 

Προβλεπόμενη ημερομηνία αποσφράγισης Προσφορών– Ανακοίνωση Υπερθεματιστών  7-6-2018

H «Κουζίνα του Θεού» στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού

 

Σε πρώτη τηλεοπτική προβολή έρχεται, την Τρίτη 10/4 στις 21.00, το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς παραγωγής COSMOTE TV «Η Κουζίνα του Θεού». Αυτή τη φορά, ο σκηνοθετικός φακός του Λεωνίδα Πανωνίδη μας μεταφέρει στο χωριό Μαψός Κορινθίας, όπου βρίσκεται η Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού. Εκεί, οι μοναχές, εκτός από τη σημαντική φιλανθρωπική τους προσφορά, έχουν δημιουργήσει μια πρότυπη φάρμα. Η κάμερα τις ακολουθεί καθώς φτιάχνουν χαλούμι και μαγειρεύουν χταπόδι στιφάδο. H σειρά προβάλλεται σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 16.00.

 

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Οδός Ελλήνων», μας παρουσιάζει, την Κυριακή 8/11 στις 20.00, το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στον μεγάλο θεατρικό σκηνοθέτη, Κάρολο Κουν, και στις 21.00, στο πλαίσιο του αφιερώματος «Γνώση και Βιβλιοθήκη», ακολουθεί το ντοκιμαντέρ Ιχνηλατώντας την αιωνιότητα: Γραφή και βιβλίο, το οποίο μας καλεί σε ένα ταξίδι από την εποχή πριν την ανακάλυψη του χαρτιού έως τη σημερινή του ψηφιακού βιβλίου.

 

Τα «Τρία λεπτά για την ελληνική γλώσσα», σε παραγωγή COSMOTE TV, συνεχίζονται με καινούργια επεισόδια και τον καθηγητή γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γιώργο Μπαμπινιώτη να εξηγεί και να σχολιάζει λέξεις, γλωσσικές δυσκολίες, γραμματικά, συντακτικά, σημασιολογικά και ορθογραφικά λάθη, με σκοπό την ορθότερη χρήση του προφορικού και γραπτού λόγου (Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20.50). 

 

Η σειρά «Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας», σε παραγωγή COSMOTE TV, ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα, με την προβολή του δεύτερου μέρους του αφιερώματος στις Στρατιωτικές Σχολές, οι οποίες κατέχουν μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, προσφέροντας υψηλό επίπεδο σπουδών, αλλά και την απαραίτητη στρατιωτική εκπαίδευση (Τετάρτη 11/4, 21.00).

 

Τα «Εννέα μουσεία, ένα ταξίδι» μας ξεναγούν αυτή την εβδομάδα στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο της Τήνου, για να ανακαλύψουμε την τεχνολογία του μαρμάρου, ενός υλικού που κατέχει ιδιαίτερη θέση στην ελληνική τέχνη (Μ. Σάββατο 7/4, 19.00).

 

Πρεμιέρα στην ΕΡΤ2

«Είσαι νέος, έχεις λόγο»,με τους Δώρα Γεωργούλα, Γιώργο Κουλουρά. Η νέα εκπομπή της ΕΡΤ2 που αλλάζει τους τηλεοπτικούς κανόνες στην ενημέρωση είναι γεγονός... Η μοναδική δημοσιογραφική-διαδραστική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που παρουσιάζει τους προβληματισμούς, τις συνήθειες, και τις ανησυχίες της ελληνικής νεολαίας.

Πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι τηλεθεατές που δηλώνουν συμμετοχή μέσα από τα social media. Ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα βιωματικού χαρακτήρα, που προσπαθεί να καταγράψει τις σκέψεις, τα συναισθήματα, και τα οράματα των νέων. Ένα οδοιπορικό που μας ταξιδεύει μέσα από το ρεπορτάζ στις ανάγκες, στα όνειρα, στις ανησυχίες και στους στόχους της νέας γενιάς, έτσι ώστε να κατανοήσουμε τα προβλήματά της. Οι νέοι πρωταγωνιστές μάς διηγούνται τις εμπειρίες, τα βιώματα ,και τις σκέψεις για τα προβλήματα και τις συνήθειές τους, έτσι ώστε οι ειδικοί και οι φορείς να προτείνουν λύσεις για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους. Η μοναδική τηλεοπτική εκπομπή που δίνει τον λόγο στους νέους για να αναζητηθούν λύσεις μέσα από τον διάλογο και τη συνεργασία.

 

Σύμμαχοι και εργαλεία της εκπομπής είναι τα κοινωνικά δίκτυα, οι επιστημονικές έρευνες και μελέτες, το ρεπορτάζ, και φυσικά τα γκάλοπ που αντικατοπτρίζουν τη γνώμη του νεανικού κοινού.  

 

Πρεμιέρα Πέμπτη 12 Απριλίου 2018, στις 20:00 

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Προχωρηµένες είναι οι συζητήσεις ανάµεσα σε εκδότες περιοδικών εκδόσεων, µε στόχο τη δηµιουργία µηχανισµού διανοµής αποκλειστικά για περιοδικά...


-Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε ακόμη μία τούρκικη σειρά. Πρόκειται για το «Kadin» (μετφ. «Γυναίκα») που σημειώνει τεράστια επιτυχία στην Τουρκία...


-Την Τετάρτη του Πάσχα θα επιστρέψουν οι περισσότερες εκπομπές στην TV από τις διακοπές του Πάσχα...


-Δεν αποκλείεται το Kontra να διεκδικήσει την 7η άδεια πανελλαδικής μετάδοσης...


-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com

olymbic idea