ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 November, 2023 - 21:53

Categories: 

Αλμέιδα: «Δουλεμένη η νίκη»

 

Δουλεμένη χαρακτήρισε ο Ματίας Αλμέιδα τη νίκη (0-1) της ΑΕΚ στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αργεντινός τεχνικός, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες της ομάδας του στο πρώτο μέρος, στο πώς η «Ένωση» ήλεγξε το προβάδισμά της στο δεύτερο αλλά και στις 600 αποτελεσματικές πάσες που σημείωσε.

«Ήταν μια νίκη. Μια νίκη που ήταν δουλεμένη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια διαφορά από τον αντίπαλο. Θα μπορούσαμε περισσότερα γκολ. Και ο αντίπαλος θα μπορούσε να σκοράρει. Πέρυσι είχαμε χάσει εδώ, φέτος κάναμε ένα βήμα προς τα εμπρός. Είναι δυνατή ομάδα ο ΠΑΣ στην έδρα του. Ξέραμε πώς να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα. Θέλαμε τη νίκη και την καταφέραμε. Ήμασταν δίκαια νικητές. Είχαμε το 70% της κατοχής, είχαμε 600 πάσες αποτελεσματικές. Δημιουργήσαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Όλοι θέλουμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, αλλά κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς», αναφέρε χαρακτηριστικά ο Αλμέιδα.

 

Ομάδα: