ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 August, 2023 - 17:46

Categories: 

Αλμέιδα: «Πάμε να παίξουμε για την ΑΕΚ και τον Μιχάλη!»

Ο Ματίας Αλμέιδα με λίγες λέξεις τα είπε όλα λίγο πριν την αναχώρηση της ΑΕΚ για το Ζάγκρεμπ εν όψει του αυριανού πρώτου αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρου του Champions League απέναντι στη Ντινάμο (21:00). Ενός αγώνα που γίνεται υπό την βαριά σκιά της δολοφονίας του 29χρονου φίλου της «Ένωσης», Μιχάλη Κατσούρη.

«Πάμε για να παίξουμε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Εγώ είμαι εδώ και 30 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου και το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή. Αισθάνθηκα πολύ μεγάλη λύπη για αυτό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Εμείς θα πάμε να παίξουμε για την ομάδα μας και την οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του», ήταν η λιτή δήλωση του Αργεντινού προπονητή της ΑΕΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα πήρε 23 παίκτες στην αποστολή, με τον ανέτοιμο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και τον εκτός λίστας Εζέκιελ Πόνσε να μένουν στην Αθήνα. Αντίθετα, ετοιμοπόλεμος είναι ο Σέρχιο Αραούχο, που μπήκε στη λίστα έχοντας ξεπεράσει πολύ γρηγορότερα από τις αρχικές εκτιμήσεις τον τραυματισμό που υπέστη τον Απρίλιο στο γόνατο.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, ο Βίντα όλα δείχνουν πως θα είναι στο βασικό σχήμα, αφού είχε μία εβδομάδα επιπλέον να αποθεραπευτεί από το τράβηγμα που υπέστη στο φιλικό με την Τραμπζονσπόρ. Ο Κροάτης θα αποτελέσει, λογικά, τον παρτενέρ του Μουκουντί, με τους Ρότα και Χατζισαφί στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ ο Στάνκοβιτς θα είναι στο τέρμα. Το δίδυμο Γιόνσον-Σιμάνσκι θα βρίσκεται στο κέντρο, με τον Πινέδα αριστερά, τον Ελίασον δεξιά και τον Τσούμπερ να υποστηρίζει μεσοεπιθετικά τον Λιβάι Γκαρσία.

Η συνέντευξη τύπου της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 και στις 20:00 θα γίνει η προπόνηση στο « Μάξιμιρ», που ανακοινώθηκε πως θα είναι κατάμεστο από περίπου 26.000 θεατές.

Αναλυτικά η αποστολή: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Μαχαίρας, Πισάρο.

Ομάδα: