ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 November, 2023 - 22:05

Categories: 

Αλμέιδα: «Φάνηκε η κούραση...»

Ο Ματίας Αλμείδα δήλωσε πως απαιτείται υπομονή και χρόνος για να κάνουν οι παίκτες του στο γήπεδο ό,τι ζητάει και παράλληλα υποστήριξε ότι στο τέλος υπήρξε κούραση λόγω του απαιτητικού προγράμματος.

 

Ο Γκαρσία κι ο Αραούχο σκόραραν για πρώτη φορά στη Stoiximan Super League, και με τον Μάνταλο να ευστοχεί στο φινάλε από την άσπρη βούλα, η ΑΕΚ επικράτησε της Λαμίας με 3-0 στην OPAP Arena, επιστρέφοντας στις νίκες.

 

Μιλώντας στην COSMOTE TV ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στην κούραση που έχουν οι παίκτες του εξαιτίας των συνεχόμενων αγώνων, ενώ τόνισε ότι χρειάζονται χρόνο για να δείξουν στο γήπεδο ό,τι τους ζητάει.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

 

 

Για το ποια χαρακτηριστικά ξεχώρισε: «Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε καλά, σκοράραμε τρία γκολ και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Πιστεύω ότι στο τέλος φάνηκε και η κούραση από τόσα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά κάναμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει και γι' αυτό και φεύγουμε με τους τρεις βαθμούς».

 

Για την πρόβλεψή του ότι θα έρθουν τα γκολ: «Πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές, χρειάζονται χρόνο για να εφαρμόσουν αυτά που ζητάμε. Σήμερα έβαλαν γκολ και την επόμενη φορά θα ξαναβάλουν».

 

Ομάδα: