ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

15 November, 2017 - 03:59

Categories: 

Αλ.Τσίπρας: Η Ελλάδα της αρπαχτής, χρεοκόπησε μαζί με την Ελλάδα της κρίσης – Εκλογές το 2019 λέει το Μαξίμου

«Η όξυνση της πολιτικής αντιπαράθεσης με τη Νέα Δημοκρατία δεν συνιστά προετοιμασία για προσφυγή στις κάλπες εντός του 2018, αλλά ηθική υποχρέωση της κυβέρνησης να αποκαλύψει την αλήθεια στον ελληνικό λαό ποιοι νοιάζονται για τα συμφέροντα της κοινωνίας και ποιοι για την εξυπηρέτηση της ελίτ του πλούτου και της αρπαχτής».

Με την φράση αυτή, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, απαντούσαν χθες στις εικασίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις εκτιμήσεις του Κ. Μητσοτάκη για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες εντός του 2018, συμπληρώνοντας με νόημα: «Ενημερώνουμε τη ΝΔ πως και του χρόνου θα βρεθεί στην ίδια δύσκολη θέση να προβλέπει πάλι εκλογές, αφού πριν από αυτές, που θα γίνουν το 2019, μεσολαβούν και άλλα κοινωνικά μερίσματα. Όσο για την φτώχεια, είναι γνωστό ότι ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ ουδέποτε κατάφεραν να την καταπολεμήσουν. Το μόνο που κατάφεραν και θέλουν είναι να πολεμήσουν τους φτωχούς.

Στο πλαίσιο αυτής της γραμμής, που από την μια αποσκοπεί στην ανάδειξη του αντικοινωνικού προσώπου της Νέας Δημοκρατίας και της ταύτισης της με οικονομικά συμφέροντα και από την άλλη στην ενδυνάμωση του ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς, κινήθηκε και ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας με την ομιλία του από το βήμα του αναπτυξιακού συνεδρίου της Κομοτηνής. «Θα σας πω μόνο ότι αν βρεθήκαμε σε αυτό το σημείο της χρεοκοπίας ως χώρα, δεν είναι γιατί δεν είχαμε δυνατότητες, ούτε γιατί ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητες μας.

Αλλά γιατί πάντοτε σε αυτό το τόπο συνυπήρχαν δυο Ελλάδες.

Η Ελλάδα της παραγωγής και της δημιουργίας με την Ελλάδα της διαφθοράς και της αρπαχτής» ανέφερε ο Α. Τσίπρας, επισημαίνοντας:

Η πρώτη πάσχιζε να αναδείξει τις παραγωγικές δυνατότητες του τόπου, να χτίσει, να δημιουργήσει να κινήσει το τροχό της ιστορίας προς τα μπρός.

Η δεύτερη κοίταζε πάντα να απομυζεί τον κόπο και τις δυνατότητες της πρώτης.

Και να βρίσκει τρόπους να νομιμοποιεί αυτή τη λεηλασία.

Και τώρα σα να μη μας έφτανε αυτό, έχουμε και τον Αδωνη να μας λέει ότι εκτος από νόμιμη, η λεηλασία ήταν και ηθική.

Εγώ λοιπόν αντί απάντησης Θα επιμείνω σε ένα:

Η Ελλάδα της αρπαχτής χρεοκόπησε μαζί, με την Ελλάδα της κρίσης.

πηγή athina984.gr

olymbic idea