ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 October, 2023 - 18:58

Categories: 

Αμφίβολος με Ελλάδα ο Βέγκχορστ

Η εντός έδρας ήττα της Ολλανδίας από τη Γαλλία και η νίκη της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στην Ιρλανδία, έχει δώσει χαρακτήρα «τελικού» στην αναμέτρηση των δυο ομάδων στην OPAP Arena (16/10, 21:45) για το εισιτήριο που θα δώσει απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Οι «οράνιε» στο ματς με τους «τρικολόρ» είδαν τον Bάουτ Βέγκχορστ να αποχωρεί στο 38ο λεπτό με αναγκαστική αλλαγή μετά τη σύγκρουσή του με τον Αντουάν Γκριεζμάν, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η συμμετοχή του να κρίνεται αμφίβολη για το παιχνίδι με την Ελλάδα, σύμφωνα με το ESPN της Ολλανδίας.

 

 

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο υψηλόσωμος επιθετικός δεν προπονήθηκε στη σημερινή προπόνηση (14/10) και ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, αν και -όπως τονίζεται- θα ακολουθήσει την αποστολή και θα ταξιδέψει στην Αθήνα, με τον Ρόναλντ Κούμαν να κρίνει την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του στον αγώνα.