ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 May, 2022 - 18:38

Categories: 

Ανέλαβε ο Αγκοστίνι την Κάλιαρι

Σε λύση εκ των έσω προχώρησε η Κάλιαρι, που θέλει να εμπιστευτεί το τιμόνι της ομάδας σε ένα δικό της «παιδί» στο κρίσιμο φινάλε της Serie A.

Η ομάδα από τη Σαρδηνία ανακοίνωσε πως ο Αλεσάντρο Αγκοστίνι αποτελεί τον διάδοχο του Βάλτερ Ματζάρι, ο οποίος απολύθηκε την Δευτέρα από τον σύλλογο.

Ο Αγκοστίνι αγωνιζόταν ως αριστερός μπακ, έχοντας περάσει από Βερόνα, Φιορεντίνα, Έμπολι και Τορίνο μεταξύ άλλων, ωστόσο έκανε και μεγάλη καριέρα στην Κάλιαρι καταγράφοντας 298 εμφανίσεις!

Από το 2015 και έπειτα που αποσύρθηκε, εργαζόταν στην Κάλιαρι είτε ως τεχνικός διευθυντής είτε ως βοηθός προπονητή, ενώ την τελευταία διετία είχε αναλάβει την Κ19 του συλλόγου. Πλέον κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και καλείται να βγάλει εις πέρας τη δύσκολη δοκιμασία που του ανατέθηκε, σώζοντας την Κάλιαρι από τον υποβιβασμό.