ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 August, 2023 - 15:58

Categories: 

Ανακοίνωσε Καββαδά το Λαύριο

 

Στο Λαύριο θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Βασίλης Καββαδάς!

Ο έμπειρος σέντερ, μετά από την περασμένη σεζόν στον Άρη, κατά την οποία κατέγραψε 15 συμμετοχές με 5,2 πόντους και 3,6 ριμπάουντ, ανακοινώθηκε επίσημα από τη Λαυρεωτική ΚΑΕ και για την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Kώστα Μέξα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο Λαύριο και ο Βασίλης Καββαδάς!

Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αθλητή Βασίλη Καββαδά για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στις 28 Δεκεμβρίου 1991, με ύψος 2,05μ., ο Βασίλης Καββαδάς αγωνίζεται στη θέση του σέντερ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ιωνικό Νικαίας το 2008.

Το ντεμπούτο του στην Α1 το έκανε δύο χρόνια αργότερα, ως παίκτης του Πανιωνίου, στον οποίο αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2013).

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του τον οδήγησαν στον Ολυμπιακό, με τον οποίο υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο. Στην ομάδα του Πειραιά έπαιξε δύο χρονιές, κατέκτησε ένα Πρωτάθλημα Ελλάδας και τη σεζόν 2015-2016 δόθηκε στον Αρκαδικό υπό τη μορφή δανεισμού, έχοντας 14,8 πόντους και 6,4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Τη σεζόν 2016-2017 υπέγραψε στον Άρη, στον οποίο μέτρησε 9 πόντους και 3,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Την επόμενη διετία (2017-2019) αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε το Basketball Champions League, το Διηπειρωτικό Κύπελλο και το Κύπελλο Ελλάδας.

Το 2019 υπέγραψε στον Ηρακλή και έμεινε εκεί για δύο σεζόν. Την πρώτη είχε 9 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1,1 κοψίματα κατά μέσο όρο. Τη δεύτερη σεζόν είχε 12,3 πόντους, 8,9 ριμπάουντ και 1 κόψιμο ανά παιχνίδι, επιδόσεις που τον επανάφεραν στο πιο υψηλό επίπεδο, καθώς επέστρεψε στην Εθνική ομάδα και αγωνίστηκε στο Προ-Ολυμπιακό Τουρνουά (2021) υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο, ενώ υπέγραψε συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο επέστρεψε στον Άρη για δεύτερη θητεία, έχοντας 15 συμμετοχές με 5,2 πόντους και 3,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Με την Εθνική Ανδρών έχει αγωνιστεί, επίσης, στο Ευρωμπάσκετ του 2013 στη Σλοβενία και στο Προ-Ολυμπιακό Τουρνουά του 2016 στο Τορίνο.

Η ΚΑΕ Λαύριο καλωσορίζει τον Βασίλη στην οικογένειά της και του εύχεται μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Βασίλης Καββαδάς ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην ομάδα του Λαυρίου. Για μένα είναι, πλέον, από τις ιστορικές ομάδες της Α1, αν σκεφτώ ότι σχεδόν από τότε που άρχισα να παίζω σε επαγγελματικό επίπεδο, πάντα αντιμετωπίζω το Λαύριο.

Πάντα σεβόμουν το Λαύριο και αυτό που προσπαθούσε να κάνει. Βγάζει κάτι πολύ όμορφο προς τα έξω, κάτι υγιές και οικογενειακό και ήταν ένας από τους λόγους που πήρα αυτή την απόφαση, συν το γεγονός ότι ήθελα να μείνω στην Ελλάδα, να μη φύγω στο εξωτερικό.

Γνώρισα τον πρόεδρο, κ. Ευάγγελο Βώδινα, ο οποίος με προσέγγισε πολύ ωραία και με έκανε να αισθανθώ άνετα από την πρώτη στιγμή.

Δεν θέλω να πω πάρα πολλά στο κομμάτι του μπάσκετ. Εύχομαι σε όλους υγεία και να δουλέψουμε σκληρά. Με αυτά τα δύο συστατικά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Για την παρουσία νεαρών παικτών από την Αμερική και τον δικό του ρόλο στη προσπάθεια προσαρμογής τους στο νέο περιβάλλον είπε: “Γνωρίζω ότι θα έχουμε στην ομάδα παιδιά που θεωρούνται ρούκις. Ξέρω ότι πολλά από αυτά τα παιδιά θα έχουν άγχος για το πώς θα προσαρμοστούν σε ένα νέο περιβάλλον, όμως θα είμαστε εμείς εδώ για να τους βοηθήσουμε, θα έχουμε σωστά αποδυτήρια και θα τους κάνουμε να νιώσουν άνετα για να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό και να πετύχει η ομάδα αυτό που θέλει».