ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 October, 2023 - 17:21

Categories: 

Ανακοίνωσε πως αποσύρεται και γίνεται... επενδυτής ο Ιγκουοντάλα!

Μετά από 19 χρόνια σπουδαίας καριέρας, ο Αντρέ Ιγκουοντάλα κρεμάει τα παπούτσια του.

Ο 39χρονος φόργουορντ έδωσε συνέντευξη στους «New York Times» και ξεκαθάρισε πως βάζει τέλος στην καριέρα του, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου πως είχε δηλώσει πέρυσι ότι η σεζόν 2022-23 θα είναι μάλλον η τελευταία του.

Μάλιστα, ο «Iggy» έχει ήδη αποφασίσει το... μονοπάτι που θα ακολουθήσει μετά την απόσυρσή του, αφού αναμένεται να ασχοληθεί με τις επενδύσεις σε start-up εταιρείες μέσω ένος fund που δημιούργησε ο ίδιος μαζί με έναν συνεργάτη.

Ο Ιγκουοντάλα επελέγη το 2004 στο νούμερο 9 του Draft από τους Σίξερς. Στην καριέρα του έπαιξε επίσης σε Νάγκετς, Γουόριορς και Χιτ. Με την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ έζησε τα καλύτερά του χρόνια, αφού κατέκτησε 4 πρωταθλήματα, όντας MVP των Τελικών του 2015. Συνολικά, έπαιξε 1408 αγώνες σε κανονική διάρκεια και playoffs, έχοντας κατά μέσο όρο 11,3 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ ανά παιχνίδι.