ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 April, 2023 - 16:53

Categories: 

Ανανέωσε μέχρι το 2025 ο ΜακΚίσικ με τον Ολυμπιακό!

 

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να φοράει για τα δύο επόμενα χρόνια ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Με ανακοίνωσή της, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (11/04) πως τα βρήκε σε όλα με τον Αμερικανό γκαρντ για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2025!

 

Μάλιστα, η διοίκηση του συλλόγου θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας με ένα πολύ πρωτότυπο όσο και ιδιαίτερο βίντεο στα social media, εκεί όπου ο 33χρονος άσος βρέθηκε σε spa και έμαθε τα ευχάριστα της ανανέωσης!

Να θυμίσουμε πως ο ΜακΚίσικ βρίσκεται στο λιμάνι από τον Φεβρουάριο του 2020, όντας τα τελευταία χρόνια σημαντικό κομμάτι στη μηχανή του Γιώργου Μπαρτζώκα και στις επιτυχίες των «ερυθρόλευκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σακίλ ΜακΚίσικ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος ήρθε στην ομάδα μας τον Φεβρουάριου του 2020, συναντήθηκε σήμερα (11/04) με τους Προέδρους, κυρίους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο».