ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 July, 2023 - 17:13

Categories: 

Ανανέωσε ο Γούβης με τον Ολυμπιακό

Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό τις ενέργειες που αφορούν την διαμόρφωση του ρόστερ όλων των τμημάτων, με ξεκάθαρη επιδίωξη η νέα σεζόν να βρει τους «ερυθρόλευκους» πανίσχυρους σε όλα τα επίπεδα και το κυριότερο πανέτοιμος να σαρώσουν τους τίτλους.

 

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει η ομάδα Πόλο, για τις ανάγκες της οποίας ανανεώθηκε η συνεργασία με τον διεθνή αμυντικό Κωνσταντίνο Γούβη.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Γούβη. Ο διεθνής αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

 

Η δήλωση του Κωνσταντίνου Γούβη στο olympiacossfp.gr: «Χαίρομαι πολύ που θα είμαι για ακόμα μια σεζόν στον Ολυμπιακό. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να διεκδικήσει ακόμη περισσότερους τίτλους, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».

 

Ομάδα: