ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 November, 2023 - 17:50

Categories: 

Ανανέωσε ο Σοφιανός με τον Πανσερραϊκό ως το 2026

 

Την επέκταση της συνεργασίας του με έναν από τους νεαρούς του παίκτες ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός.

Οι ομάδα των Σερρών επέκτεινε το συμβόλαιό της με τον Μάριο Σοφιανό μέχρι το 2026, ανήμερα των 20ων γενεθλίων του νεαρού επιθετικού, που μετρά φέτος τρεις συμμετοχές στη Stoiximan Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Μάριου Σοφιανού, ανήμερα των 20ων γενεθλίων του. Ο Σερραίος διεθνής μεσοεπιθετικός θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2026.

Ο Μάριος Σοφιανός, γεννημένος στις 24/11/2003 στις Σέρρες, αποκτήθηκε το 2019 από τον ΠΟΣ 2000 και σε ηλικία 16 ετών εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα, ακολουθώντας όλη την… ονειρική της πορεία μέχρι την Super League και υπογράφοντας το 2021 το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Φυσικά αποκορύφωμα ήταν η κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, στην οποία συνέβαλλε τα μέγιστα, οι κλήσεις στην Εθνική Ελπίδων και φυσικά οι πρώτες συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία.

Ο Μάριος Σοφιανός μέτρα συνολικά 36 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ με τον Πανσερραϊκό σε επαγγελματικό επίπεδο».