ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 September, 2023 - 20:28

Categories: 

Αναστασίου: «Δικαιούμασταν το κάτι παραπάνω»

 

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε την ανάγκη να γίνει η Κηφισιά πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια μετά το 1-1 με τη Λαμία, αποτέλεσμα που θεωρεί πως αδικεί την προσπάθεια της ομάδας του.

«Θεωρώ ότι παίξαμε απέναντι σε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, αρκετά έμπειρη και με βάση τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού δικαιούμασταν το κάτι παραπάνω. Όπως εξελίχθηκε το ματς, καταφέραμε να πάρουμε κάτι. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, είχαμε την υπομονή και ισοφαρίσαμε. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Θα πρέπει να μη βάζουμε τον εαυτό μας σε πίεση συνέχεια και να είμαστε πιο κυνικοί στο τελευταίο τρίτο. Είναι κρίμα γιατί παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Η έλλειψη χημείας μάς κάνει να μην είμαστε ακόμη αυτοί που πρέπει, αλλά συνεχίσαμε την προσπάθεια και επιβραβευτήκαμε στο τέλος με το 1-1», τόνισε ο προπονητής των νεοφώτιστων.