ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
palaiologos

16 November, 2018 - 01:04

Categories: 

Αναστασιάδης: «Έτσι ήθελε η Παναγιά να γίνει!»

Θέλημα της Παναγιάς ήταν σύμφωνα με τον Άγγελο Αναστασιάδη η μη επίτευξη ενός δεύτερου γκολ από πλευρά της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στην Φινλανδία για την πέμπτη νιστική του NationsLeague.

 

Mε τον νέο εκλέκτορα της Εθνικής να τονίζει ότι ευχαριστήθηκε το παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του

 

 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός στο Open Tv επισήμανε: «Δυστυχώς δεν βάλαμε 2ο γκολ. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον Θεό. Η Παναγιά έτσι ήθελε να γίνει. Ενώ δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό δεν σκοράραμε και άλλο. Δεν εξαρτιόταν από εμάς γιατί έπρεπε η αντίπαλός μας να χάσει στο άλλο ματς. Ευχαριστήθηκα πολύ από αυτό που είδα από την ομάδα.

 

Ναι δώσαμε πολύ μεγάλη βάση στο κομμάτι αυτό. Μπορούσαμε να παίξουμε πιο απλά. Ο αντίπαλός μας ήταν πολύ δύσκολος ως ομάδα. Έπαιζε μαζική άμυνα. Ήταν δύσκολο για εμάς να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Να μην επαναπαυτούμε. Να δίνουμε πάντα ότι καλύτερο. Να μείνουμε σε αυτό και κάθε φορά να βάζουμε ένα λιθαράκι και έτσι να πετυχαίνουμε περισσότερα γκολ και να έχουμε πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση. Βεβαίως θα γίνει. Θα γίνουν αλλαγές.

 

Και 2-0 να ήταν να κάναμε αλλαγές. Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Είχαμε ατυχία με τον Μανωλά και τον τραυματισμό του. Το χάσαμε. Δεν στέκομαι σε αυτό. Εσείς με βάλατε σε αυτό το τριπάκι. Υπάρχει η θέληση, το ταλέντο, η προσπάθεια και ο Θεός βοηθός. Καταρχήν να πω ότι πρέπει να δω το ματς της Κυριακής. Να μην κοιτάμε μετά. Δεν ξέρουμε με ποιους θα παίξουμε. Να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα, πάθος και θέληση για την Κυριακή για το παιχνίδι.

 

 

olymbic idea