ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 October, 2023 - 22:18

Categories: 

Ανατροπή κορυφής για την Φράιμπουργκ

 

Την κορυφή στον όμιλο του Ολυμπιακού … πάτησε η Φράιμπουργκ

Οι Γερμανοί έμειναν πίσω στο σκορ από νωρίς (43’), αλλά με πρωταγωνιστή τον αρχηγό τους, Βιντσέντζο Γκρίφο, έφτασαν σε μια σπουδαία ανατροπή και ανέβηκαν στους 6 βαθμούς.

Παραμένει στο «κόλπο» της πρόκρισης και ο Ολυμπιακός, που πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στους Άγγλους, ενώ πήρε προβάδισμα και για την τρίτη θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να πάρουν νωρίς το προβάδισμα. Ο Γιοβάνοβιτς βρήκε με ωραία σέντρα τον Πέτροβιτς, ο οποίος με κοντινή προβολή έκανε το 1-0 στο 14’. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα, μιας και το γκολ του Χέλερ στο 38’, δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ.

 

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι για την ανατροπή στο δεύτερο μέρος, κάτι που εντέλει και κατάφεραν να επιτύχουν, Η αρχή έγινε στο 49’, με τον Γκρίφο να είναι εύστοχος σε εκτέλεση πέναλτι και να κάνει το 1-1.

 

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ιταλός μεσοεπιθετικός πέτυχε ένα απίθανο γκολ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, κάνοντας την ανατροπή για το 1-2! Μάλιστα, στο 73’, ο Γκρίφο σκόραρε για τρίτη φορά από κοντά, έπειτα από σέντρα του Ντόαν, κάνοντας το 1-3, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.