ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 October, 2022 - 17:11

Categories: 

Ανησυχία με Μοράτα σε Ατλέτικο και Εθνική Ισπανίας

 

Σαν να μην έφτανε στην Ατλέτικο η ήττα από την Κάντιθ (3-2) με γκολ στο... 99', είχε και την απώλεια του Άλβαρο Μοράτα. Ο Ισπανός διεθνής φορ αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο και υπάρχει ανησυχία τόσο στους «ροχιμπλάνκος», όσο και στην εθνική ομάδα, αφού σε τρεις εβδομάδες αρχίζει το Μουντιάλ.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν κινδυνεύει η συμμετοχή του στη διοργάνωση του Κατάρ, αλλά όλα δείχνουν πως θα χάσει το κρίσιμο ματς με την Πόρτο για το Champions League.

 

«Ο Αλβάρο Μοράτα υποφέρει από οίδημα μαλακών μορίων στον αστράγαλό του, σύμφωνα με τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το πρωί της Κυριακής», ανέφερε η Ατλέτικο σε ανακοίνωσή της. «Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός αντικαταστάθηκε μετά από μόλις 10 λεπτά στον αγώνα του Σαββάτου στο Κάντιθ και από την εξέλιξη της κατάστασής του, θα εξαρτηθεί η επιστροφή του στην ομάδα».

Ο Μοράτα είναι ο βασικός επιθετικός της Ισπανίας και έχει πετύχει 27 γκολ σε 57 εμφανίσεις για τους παγκόσμιους πρωταθλητές του 2010. Η Ισπανία, βρίσκεται στον 5ο όμιλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γερμανία, την Κόστα Ρίκα και την Ιαπωνία, και ακόμα δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την τελική της αποστολή για το τουρνουά. Ξεκινά τη διαδρομή της στους ομίλους στις 23 Νοεμβρίου εναντίον της Κόστα Ρίκα.