ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 April, 2023 - 22:20

Categories: 

Ανιγκό: «Είμαστε ικανοποιημένοι από το πώς εμφανιστήκαμε»

Ο Ολυμπιακός μπορεί να επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-1 της ΑΕΚ στην αποψινή ρεβάνς Κυπέλλου, όμως αυτό το σκορ δεν του έφτανε, ώστε να νατρέψει το 3-0 της πρώτης αναμέτρησης της «Opap Arena»

Ο Ζοσέ Ανιγκό δήλωσε μετά την αναμέτρηση πως έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, σχολιάζοντας πως η πρόκριση είχε χαθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Υπενθύμισε δε, ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 2-0-1 στα ντέρμπι από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά:

«Σήμερα δείξαμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, είναι προφανές πως η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς. Είμαστε ικανοποιημένοι από το πώς εμφανιστήκαμε. Θα μπορούσαν να γίνουν κι άλλα πράγματα, σίγουρα δεν είμαστε χαρούμενοι που δεν συνεχίζουμε στον θεσμό αλλά μας ικανοποίησε το πώς εμφανιστήκαμε.

Είναι ένα θετικό μήνυμα προς όλον τον κόσμο, το ότι δείξαμε καλό πρόσωπο. Και δεν είναι μόνο αυτό, μέσα σε δέκα μέρες παίξαμε τρία ντέρμπι και νικήσαμε στα δύο, εννοείται πως δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά και με ΠΑΟΚ, και σήμερα, στείλαμε το μήνυμα ότι είμαστε ακόμα στο κόλπο.»

 

Ομάδα: