ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 November, 2023 - 18:51

Categories: 

Αντίδραση για Καλαμάτα,συνέχισε «φορτσάτη» η ΑΕΛ

Με νίκες συνδύασαν την παρουσία τους στην 8η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Super League 2 οι ομάδες που... καταδιώκουν τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΛ σημείωσε την τρίτη της σερί νίκη επικρατώντας 2-0 του ΠΑΟΚ Β. Σκόρερ για τους γηπεδούχους -που είναι στο -1 από την ομάδα της Βοιωτίας αλλά με δύο ματς παραπάνω- οι Πλέγας (15') και Παπαγεωργίου (73').

Στους 13 βαθμούς και στο -4 από την 2η ΑΕΛ ανέβηκε η Κοζάνη, επιστρέφοντας στα «τρίποντα» με το 1-0 στην έδρα του Καμπανιακού, ο οποίος από το 48' έπαιζε με δέκα παίκτες (δεύτερη κίτρινη για τον Επάς). «Χτύπημα» στο φινάλε για τους φιλοξενούμενους, με «χρυσό» σκόρερ τον Καλλέργη στο 82'.

Τα βρήκε σκούρα (2-2) και απέναντι στον ουραγό Απόλλωνα Πόντου η ΑΕΚ Β. Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 34' με τον Γκολφίνο. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στα... καπάκια με τον Αλμπάνη, με τον ίδιο παίκτη να τους δίνει και προβάδισμα στο 64'. Ωστόσο, η «Ένωση» δεν τα παράτησε, με τον Χριστόπουλο να της χαρίζει τον βαθμό στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Εν συνεχεία, ο Ρουκουνάκης της ΑΕΚ Β' -που βρίσκεται στη 10η θέση- αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα.

Την ίδια ώρα για την 7η αγωνιστική του Β' ομίλου, η Καλαμάτα νίκησε 3-0 εντός έδρας τον Τηλυκράτη Λευκάδας και επέστρεψε στις νίκες (μετά τη σοκαριστική ανατροπή που υπέστη στη Νίκαια από τον Ιωνικό) στο ντεμπούτο του Μάκη Χάβου. Σκόρερ οι Ακόστα (30'), Πασάς (69') και Κωστούλας (75'), με τους γηπεδούχους να παίζουν με παίκτη λιγότερο από το 36' (δεύτερη κίτρινη ο Δημόπουλος).