ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 May, 2023 - 18:36

Categories: 

Ανώτερη η ΑΕΛ λύγισε την Βέροια

Η ΑΕΛ επικράτησε 3-1 της Βέροιας, η οποία παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν πανηγύρισαν νίκες ο Παναθηναϊκός Β' και ο ΠΑΟΚ Β', ενώ ο Θεσπρωτός υποβιβάστηκε.

 

 

Στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Super League 2, η δεύτερη ΑΕΛ επικράτησε 3-1 της Βέροιας, η οποία βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς είναι στη ζώνη του υποβιβασμού με 24 πόντους.

 

Οι βυσσινί άνοιξαν το σκορ με τον Τσιριγώτη στο 11', ενώ στο 36' ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα τέρματα των βυσσινί. Ο Μπελεβώνης μείωσε για τη Βέροια, με τον Πεδρόσο στο 78' να διαμορφώνει το αποτέλεσμα.

 

Βέροια: Βενετικίδης, Κολλαράς, Ντουμάνης (64′ Μπαϊντού), Μανωλιούδης (80′ Κατσούκης), Περδίκης, Μασούρας, Μπλέτσας, Μπουκουβάλας, Ελευθεριάδης (59′ Ιωάννου), Γιουκούδης, Μπουόλι (46′ Μπελεβώνης).

ΑΕΛ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο (46′ Κόλα), Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου (78′ Μιλτιάδης), Τσιριγώτης (78′ Όγκμποε), Αντράντα (72′ Θωμαΐδης), Πεντρόσο, Μαυριάς.