ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 January, 2024 - 16:31

Categories: 

Αξιωματούχοι του ποδοσφαίρου εμπλέκονται στα επεισόδια του Ρέντη αλλά και στον ξυλοδαρμό του Τζήλου

Όλο και περισσότερο ξετυλίγεται το κουβάρι για τα επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη, που είχαν ως συνέπεια να χάσει τη ζωή του ένας 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα.

Όπως αποκαλύπτει στο dikiblogspot ο Κυριάκος Θωμαΐδης, μετά τις άρσεις απορρήτου που διατάχθηκαν από τις αρχές, τα στοιχεία που συγκεντρώνονται οδηγούν σε δύο αξιωματούχους του ποδοσφαίρου που εμπλέκονται τόσο στα επεισόδια της 7ης Δεκεμβρίου στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, όσο και σε μια άλλη πολύκροτη υπόθεση. Πρόκειται για αυτή του άγριου ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου, που συνέβη στις 17 Δεκεμβρίου του 2018 στη Λάρισα.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται και ήδη έχουν συγκεντρωθεί αρκετά στοιχεία, ενώ υπάρχει πληροφόρηση πως πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη συλλήψεις προσώπων που εμπλέκονται στα σοβαρά επεισόδια στου Ρέντη και όχι μόνο.

Mέχρι στιγμής έχουν κληθεί να δώσουν εκ νέου κατάθεση πάνω από 60 άτομα, τα οποία ήταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες το μοιραίο βράδυ που προκλήθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του αστυνομικού. Οι περισσότεροι εξ αυτών φέρονται να ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο οργανωμένων στην Αττική.