ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 November, 2023 - 22:54

Categories: 

Απέσπασε βαθμό ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ» για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με καμία από τις δύο ομάδες να μην μένει ευχαριστημένη με τον έναν βαθμό.

Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ 35 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του ματς με τον Μαρινάκη και είχαν ευκαιρίες για να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους στο πολύ καλό τους πρώτο 20λεπτό, αλλά στη συνέχεια οι Ηπειρώτες βρήκαν τα πατήματά τους, κυριάρχησαν στο δεύτερο ημίχρονο απειλώντας συνεχώς την άμυνα των γηπεδούχων και βρίσκοντας τελικά το γκολ της ισοφάρισης στο 86’, με τον Εραμούσπε.

Απογοητευτικός στο δεύτερο 45λεπτο του αγώνα ο ΟΦΗ, έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο διαδοχικό του παιχνίδι, με τους φίλους του να αποδοκιμάζουν πολύ έντονα την ομάδα μετά τη λήξη. Από την άλλη ο ΠΑΣ συνεχίζει να μην έχει γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 20 Αυγούστου και εκείνο το 3-0 κόντρα στην Κηφισιά, για την πρώτη αγωνιστική, παραμένοντας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο μυαλό των κόουτς:

Ομάδα: