ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 December, 2023 - 22:41

Categories: 

Απίστευτος Μιλουτίνοφ, τρέλανε την στατιστική καταγράφοντας ρεκόρ!

Ο Ολυμπιακός των πολλών απουσιών (Παπανικολάου, Μήτρου-Λονγκ, ΜακΚίσικ, Πίτερς,  Πετρούσεφ) έπραξε τα δέοντα και μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο την εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς και ανέβηκε στο 9-1 στην Basket League.  

Τα δέοντα είπαμε; Γράψτε λάθος! Κάποιος από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βάλθηκε να τρέλανε τα κομπιούτερ, την στατιστική, μα πάνω απ’ όλα να σκορπίσει τον τρόμο σε όλους τους αντιπάλους των νταμπλούχων Ελλάδας!

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ο λόγος . Ο Σέρβος  σέντερ του Ολυμπιακού λίγες εβδομάδες  πριν σβήσει τα κεράκια για τα 29 του χρόνια (σ.σ. έχει γενέθλια στις 30 Δεκεμβρίου0 φρόντισε να … σβήσει τα φώτα του κλειστού της Καρδίτσας ελέγχοντας την … κυκλοφορία! Με όπλο την απίστευτη ποιότητά του και την σωματοδομή του ο «Μίλου» όρθωσε ανάστημα και με ένα εντυπωσιακό double – double όπως μαρτυρούν οι 21 πόντοι και τα ισάριθμα ριμπάουντ που κατέβασε (!) αποτέλεσε την βάση πάνω στην οποία οικοδομήθηκε αυτή η νέα ευρεία νίκη τα ων νταμπλούχων Ελλάδας, αυτή την φορά κόντρα στην Καρδίτσα.

Επίδοση ρεκόρ για τα δεδομενα του στην χώρα μας με την φανέλα του Ολυμπιακού! Με τον Σέρβο γίγαντα να προετοιμάζεται πυρετωδώς για νέες «πτήσεις»!

Μα πάνω απ’ όλα ήρθε να υπενθυμίσει ότι … επιστρέφει μετά από μία περίοδο ντεφορμαρίσματος λόγω και του τραυματισμού που τον είχε καταβάλει τις προηγούμενες εβδομάδες

 

 

 

 

 

Ομάδα: