ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 November, 2022 - 16:07

Categories: 

Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για Νίκαια

Η αστυνομία απαγόρευσε την μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

 

Ιωνικός: Ανακοίνωση για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Άναψε «κόκκινο» η αστυνομία στους οπαδούς του ΠΑΟΚ! Οι αρχές δεν επιτρέπουν την οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων του «δικέφαλου του βορρά» για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως στον αγώνα θα υπάρξουν οπαδοί μόνο της γηπεδούχου ομάδας, όπως έχει συμβεί άλλωστε σε κάθε παιχνίδι τους φέτος στο γήπεδο της Νεάπολης.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

Η ΠΑΕ Ιωνικός προχωρά σε ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας αλλά και οι φίλοι της ομάδας μας που έχουν βρεθεί σε τουλάχιστον ένα εντός έδρας παιχνίδι τη φετινή σεζόν, κάτι που θα μπορεί να επιβεβαιωθεί μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος.

Θύρα για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας δεν θα ανοίξει, μετά και την απαγόρευση της αστυνομίας για οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση. Γι' αυτό και παρακαλούμε τους φίλους του ΠΑΟΚ να σεβαστούν τις αποφάσεις των αρμόδιων αρχών και να μην παρευρεθούν στο γήπεδο της Νεάπολης.

Επαναλαμβάνουμε, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο της Νεάπολης την Πέμπτη (10/11) θα έχουν μόνο όσοι έχουν εισιτήριο διαρκείας ή αγοράσουν απλό εισιτήριο!

Εδώ μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες με τα ωράρια διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα.