ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 July, 2023 - 18:04

Categories: 

Αποκαλύψεις Γιαννακόπουλου: «Είχαμε συμφωνήσει με Βέσελι Χεζόνια και Ντόρσεϊ,»

 

Σε αποκαλύψεις προέβη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γύρω από μεταγραφικά του Παναθηναϊκού και τις προσπάθειες που έκανε για παίκτες από το κορυφαίο επίπεδο, χωρίς να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

 

 

Ο ισχυρός άντρας των «πράσινων» παραδέχθηκε πως προσπάθησε να φέρει στο ΟΑΚΑ τους Βέσελι, Ντόρσεϊ και Χεζόνια, αλλά έπεσε πάνω στην σθεναρή αντίσταση των ομάδων τους που δεν τους έδιναν. Παράλληλα, δεν έκρυψε πως θα ήθελε στον Παναθηναϊκό τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη ενώ τόνισε πως μπορεί φέτος και να μην κυκλοφορήσουν διαρκείας λόγω των έργων που θα γίνονται στο γήπεδο.

 

 

Μεταξύ άλλων είπε:

 

Για τον Γιαν Βέσελι: «Με τον Βέσελι είχαμε συμφωνήσει σε όλα, ήθελε σαν τρελός να έρθει, αλλά δεν τον άφησε η Μπαρτσελόνα»

 

Για τους Ταβάρες και Χεζόνια: «Θέλω και τον Ταβάρες και τον Χεζόνια. Η Ρεάλ είπε ότι δεν πουλάει παίκτες. Τους θέλω και τους δύο. Η Ρεάλ όμως δεν τους δίνει»

 

Για τις διαπραγματεύσεις με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για τους παίκτες: «Δίναμε 1 εκατομμύρια στη Ρεάλ και 2 το χρόνο στον Χεζόνια. Επίσης δίναμε 2 εκατομμύρια στην Μπαρτσελόνα και 1 στον Βέσελι».

 

Για την συμφωνία με τους Βέσελι, Χεζόνια και Ντόρσεϊ: «Και με τον Βέσελι και με τον Χεζόνια ήταν όλα συμφωνημένα και με τον Ντόρσεϊ. Δεν τον αφήνει όμως ο Ιτούδης, τι να κάνω;»

 

Για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη: «Πάρα πολύ καλός παίκτης, μακάρι να τον είχαμε».

 

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Ίσως να μην βγουν διαρκείας γιατί θα γίνουν έργα στο ΟΑΚΑ και να βγουν μόνο για αυτούς που είχαν την τελευταία τριετία».

Ομάδα: