ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

28 August, 2023 - 02:05

Categories: 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Nέα αθλητική εκπομπή και στην ΕΡΤ, πρεμιέρα σε Action 24 και Kontra Channel και στο..."ψυγείο" ο Χ. Κοντός!

Oύτε μία, ούτε δύο αλλά...τρεις νέες αθλητικές εκπομπές θα έχουμε στην ελληνική τηλεόραση την φετινή σεζόν.

«Πάμε γήπεδο» στο Action 24

Η εκπομπή «ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ» κάνει σέντρα, τζάμπολ και σερβίς στο ACTION 24 από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου. Ένα καθημερινό ταξίδι στο μαγικό και θεαματικό κόσμο του αθλητισμού εντός και εκτός συνόρων. Πλούσιο ρεπορτάζ, οι δηλώσεις των μεγάλων πρωταγωνιστών, ο απόηχος και ανάλυση των σημαντικότερων αθλητικών γεγονότων. Ο πλανήτης των σπορ σε πρώτο πλάνο με τις εικόνες και τα συναισθήματα να εναλλάσσονται και να κατακλύζουν τις οθόνες σας.

Καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή στις 18.00 το απόγευμα, ο Νίκος Κατσαρός και η Ελένη Μαρκάτη σας καλωσορίζουν στο γήπεδο του ΑCTION 24. Κάθε Σαββατοκύριακο στις 18.00 τη σκυτάλη στην αθλητική σας ενημέρωση παίρνει ο Σταύρος Κουράκος.

Οι δημοσιογράφοι του αθλητικού τμήματος, δίνουν την πάσα και σας βάζουν δυνατά στο παιχνίδι.

 «Filathlos TV» στο Kontra Channel

Στο νέο πρόγραμμα του σταθμού προστίθεται η νέα, αθλητική εκπομπή «Filathlos TV» με παρουσιαστές τους Γιώργο Κολοκοτρώνη και Ηλία Γκούμα. Από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20.30, με καθημερινά ρεπορτάζ απ’ όλες τις ομάδες και τα αθλήματα, αναλύσεις προγνωστικών στοιχήματος και σχολιάσμό της επικαιρότητας με καλεσμένους τους πρωταγωνιστές της.

Νέα αθλητική εκπόμπή στην ΕΡΤ

Νέα καθημερινή αθλητική εκπομπή θα προστεθεί στο πρόγραμμα της ΕΡΤ για την νέα σεζόν. Θα είναι καθημερινό αθλητικό μαγκαζίνο με όλη την επικαιρότητα. Οι πεικρατέστεροι παρουσιαστές είναι ο Τάσος Κολλίντζας και ο Τάκης Κουλουμπής.

Ο Χ. Κοντός στο "ψυγείο" και η άνοδος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ

-Εξαφανισμένος από τα μικρόφωνα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ είναι εδώ και κάποιες μέρες ο Χ. Κοντός. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, αιτία της "τιμωρίας" του είναι κάποια από τα λεγόμενά του κατά την διάρκεια εκπομπής του, αναφορικά με την δολοφονία του Μιχάλη στην Ν. Φιλαδέλφεια.

Πάντως, μια που αναφέραμε την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, τους καλοκαιρινούς μήνες έκανε πολύ καλή δουλειά, όπως φάνηκε και στον πίνακα με τις ακροαματικότητες. Να μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι έχει "περικοπές" στο ραδιόφωνο, με αποτέλεσμα ο προϊστάμενος Νίκος Γκομώλης και ο γενικός συντονιστής Δ. Χατζηγεωργίου να μην έχουν την οικονομική άνεση που υπήρχε στο παρελθόν στους προκατόχους τους...

Eπίθεση στον Κώστα Βαξεβάνη!

Επίθεση δέχθηκαν ο Κώστας Βαξεβάνης και η οικογένειά του, σε εστιατόριο στην Χαλκίδα. Όπως αναφέρει το site του Documento, ενώ ο δημοσιογράφος δειπνούσε μαζί με την σύζυγο, την κόρη και την πεθερά του, ένας άνδρας κινήθηκε προς το μέρος του και άρχισε να τον βρίζει χυδαία, λέγοντάς του μεταξύ άλλων «είσαι ένας ξεφτιλισμένος, θα σε τακτοποιήσω αλλά όχι τώρα. Βρομιάρη που τόλμησε να γράψεις για μένα επειδή έχω λεφτά στην Ελβετία». Επιπλέον, τον κατηγόρησε ότι τον «έβγαλε στη λίστα Λαγκάρντ», τον Οκτώβριο του 2012 στο περιοδικό Hot Doc.

Ο Κώστας Βαξεβάνης του είπε ότι δεν τον γνωρίζει και ζήτησε να σεβαστεί την ανήλικη κόρη του, η οποία ήταν έντρομη με την παρουσία του, ενώ το ίδιο ζήτησε και η σύζυγος του δημοσιογράφου. Ο άγνωστος άνδρας όμως όχι μόνο συνέχισε τις απειλές και τις βρισιές, αλλά κινήθηκε προς την σύζυγο του Κώστα Βαξεβάνη για να την χτυπήσει. Η μητέρα της στην προσπάθεια να αποτρέψει την επίθεση δέχθηκε γροθιές στο πρόσωπό της από τον άνδρα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Μετά την επίθεση ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή.

Μετά την επίθεση ο εκδότης του Documento δήλωσε:

Aυτό που συνέβη δεν είναι μόνο προσωπικό θέμα. Το γεγονός ότι υπήρξε μια τραμπούκικη επίθεση μπροστά στην κόρη μου που έχει υποστεί σοκ, είναι η μία πλευρά του θέματος που χαρακτηρίζει έναν άθλιο και δειλό τραμπούκο. Υπάρχει όμως και μια άλλη πλευρά. Αφορά κάθε δημοσιογράφο που κάνει τη δουλειά του. Η δημοσιογραφία είναι σε δίωξη στη χώρα. Δημοσιογράφοι τραμπουκίζονται , απειλούνται, εκφοβίζονται και δολοφονούνται. Δεν είναι τυχαίο που ένας τύπος, έντεκα χρόνια μετά την αποκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ, ενός σκανδάλου που συγκλόνισε τη χώρα δηλαδή, επέλεξε να επιτεθεί σε εμένα και την οικογένειά μου και μάλιστα δημόσια και χωρίς φόβο για τις επιπτώσεις. Η συγκεκριμένη πράξη είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που γίνεται να ενοχοποιηθεί η δημοσιογραφία και η δουλειά του δημοσιογράφου. Ένας τύπος που δεν κατέφυγε στη Δικαιοσύνη ως θιγόμενος, αποφάσισε να τραμπουκίσει γιατί απλώς καταλαβαίνει ότι είναι συμβατός με το κλίμα. Όταν υπουργοί και ο πρωθυπουργός επιτίθενται σε δημοσιογράφους, το επόμενο στάδιο είναι ο κάθε τραμπούκος να θεωρεί ότι είναι νομιμοποιημένος να δέρνει και να σκοτώνει δημοσιογράφους επειδή αποκάλυψαν όσα έκανε. Όση ευθύνη έχει ο τραμπούκος που επιτέθηκε στην οικογένειά μου, έχουν και όσοι διαμορφώνουν αυτό το κλίμα δικαιολόγησής του. Πριν από δύο χρόνια αποκαλύφθηκε συμβόλαιο θανάτου εναντίον μου και παρά τη διεθνή κατακραυγή η κυβέρνηση δεν έκανε ούτε δήλωση καταδίκης. Αυτό τα λέει όλα.

Aνακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την επίθεση εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη και μελών της οικογένειάς του από επιχειρηματία το όνομα του οποίου περιλαμβανόταν στην λίστα Λαγκάρντ. Η χειροδικία δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο καθήκον των ανθρώπων της ενημέρωσης να υπηρετούν την αρχή της δημοσιότητας. Η ελευθερία του Τύπου δεν φιμώνεται.

Το νέο πρόγραμμα του Kontra

Το Kontra εκσυγχρονίζει την ταυτότητα του και παρουσιάζει το νέο του λογότυπο. Ανανεωμένο, διατηρώντας την σοβαρότητα και τον μινιμαλισμό, παραμένει χαρακτηριστικό, αλλά ταυτόχρονα διαφοροποιημένο.Στο καθημερινό πρόγραμμα παραμένει η ιστορική ενημερωτική εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου”, κάθε απόγευμα στις 19.10 με τους δημοσιογράφους Σπύρο Σουρμελίδη, Κώστα Πουλακίδα και Δημήτρη Κουκλουμπέρη.

Στο νέο πρόγραμμα του σταθμού προστίθεται η νέα, αθλητική εκπομπή «Filathlos TV» με παρουσιαστές τους Γιώργο Κολοκοτρώνη και Ηλία Γκούμα. Από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20.30, με καθημερινά ρεπορτάζ απ’ όλες τις ομάδες και τα αθλήματα, αναλύσεις προγνωστικών στοιχήματος και σχολιάσμό της επικαιρότητας με καλεσμένους τους πρωταγωνιστές της.

Σύντομα θα επανέλθει, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος με την “Κόκκινη Ζώνη” κάθε απόγευμα, με θάρρος και αληθινή δημοσιογραφία.

Στο νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra, ο Πάνος Χαρίτος κάθε βράδυ στις 21.30 θα παρουσιάζει τις ειδήσεις “όπως είναι και όχι όπως θα βόλευε να είναι”.

Για 5η χρονιά, η Αναστασία Γιάμαλη και το “Kontra24” θα σας περιμένει κάθε βράδυ στις 23.15, ζητώντας απαντήσεις και ρίχνοντας φως σε ειδήσεις και ιστορίες που δεν πρέπει να προσπεραστούν.

Τέλος, κάθε Σαββατοκύριακο στις 21.30, ο Κωνσταντίνος Μαραβελίδης θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Από 28 Αυγούστου και καθημερινά στο Kontra, την ελεύθερη τηλεόραση!

Η ενημέρωση είναι στον ΣΚΑΪ και τη σεζόν 2023-24

Οι ειδήσεις δε σταματούν ούτε τον Αύγουστο και οι δραματικές εξελίξεις από τα μέτωπα των πυρκαγιών σε όλη την Ελλάδα, έφεραν ακόμα περισσότερο στο επίκεντρο την ανάγκη για συνεχή και έγκυρη ενημέρωση.

Ο ΣΚΑΪ παρακολούθησε την επικαιρότητα με ενημερωτικές εκπομπές καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου ενώ στα έκτακτα γεγονότα, άλλαξε τον προγραμματισμό του με  ζωντανές συνδέσεις και σύσσωμο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του στην πρώτη γραμμή, παραμένοντας πρώτη επιλογή των τηλεθεατών τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα.

Αναλυτικά: το χρονικό διάστημα 10/07-24/08/2023, ο ΣΚΑΪ ήταν πρώτος στην πρωινή ενημερωτική ζώνη τις καθημερινές (06.00-11.50) στο γενικό σύνολο του κοινού με ποσοστό 18%. Την πρώτη θέση κατείχε η πρωινή ενημέρωση και τα Σαββατοκύριακα (07.00-11.00) με ποσοστό 16,3% στο γενικό σύνολο για το χρονικό διάστημα 29/07-13/08/2023.

Η πρωινή ενημέρωση έχει την υπογραφή του ΣΚΑΪ.

 

Με τους δημοσιογράφους του σταθμού να βρίσκονται ήδη στις θέσεις τους λόγω των έκτακτων γεγονότων, η νέα σεζόν της ενημέρωσης ξεκινά και τυπικά στον ΣΚΑΪ, τη Δευτέρα 28.08.

Από τη Δευτέρα 28/8 και καθημερινά από τις 05.00 το πρωί, ο Άκης Παυλόπουλος και η Μάρω Καρούση, «ξεφυλλίζουν» την ατζέντα της ημέρας που ξεκινά. Η «Πρώτη εικόνα» επιστρέφει καθημερινά στον ΣΚΑΪ με τις πρώτες ειδήσεις αλλά και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

Το «Σήμερα» επανέρχεται στο πρόγραμμα καθημερινά από τις 28 Αυγούστου στις 06.00 με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο. Τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, αναλύσεις που αποκαλύπτουν την ουσία των γεγονότων, συνδέσεις και ανταποκρίσεις από όλα τα σημεία των εξελίξεων σε μία ενημερωτική εκπομπή με γρήγορο ρυθμό και αμεσότητα.

Οι γνωστοί «Αταίριαστοι» είναι αχώριστοι! Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας κάνουν και επίσημα πρεμιέρα τη Δευτέρα 28/08 από το στούντιο της εκπομπής τους, για να ξεδιπλώσουν όλες τις πτυχές των γεγονότων με την ιδιαίτερη ματιά τους, με αιχμηρό σχολιασμό αλλά και χιούμορ. Καθημερινά στις 09.50 οι  «Αταίριαστοι»  συντονισμένοι με τον σφυγμό της επικαιρότητας στην Ελλάδα και τον κόσμο, ερευνούν και αποκαλύπτουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες, επικοινωνούν με τους τηλεθεατές απαντώντας στα ερωτήματά τους, συνομιλούν με ειδικούς αλλά και προσωπικότητες της δημόσιας ζωής.

Η συνέχεια ανήκει στον Γιάννη Πιτταρά και τον Γιώργο Γρηγοριάδη που από τη Δευτέρα 28/08 στις 11:50 επιστρέφουν στις θέσεις τους, για ένα πλήρες, ενημερωτικό, «δεκατιανό» καθημερινά (έως τις 08/09) και το Σαββατοκύριακο. Όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και της πολιτικής ζωής, αποκαλυπτικό παρασκήνιο, αποκλειστικότητες, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις αλλά και απευθείας συνδέσεις με ό,τι συμβαίνει, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Για 12η χρονιά ο Γιώργος Αυτιάς επέστρεψε πρώτος στον ΣΚΑΪ λέγοντας τη δική του «Καλημέρα» και η θερμή ανταπόκριση του κοινού τον έφερε στην κορυφή της τηλεθέασης με ποσοστό 23,7% για το γενικό σύνολο του κοινού και 15,8% για το δυναμικό κοινό (18-54). Η πιο δημοφιλής «Καλημέρα» της ελληνικής τηλεόρασης ακούγεται στις 5.30 το πρωί με ειδήσεις που αφορούν όλους μας. Ο Γιώργος Αυτιάς ζητά και παίρνει απαντήσεις από εκείνους που αποφασίζουν και από εκείνους που προτείνουν σε μια εκπομπή που αφουγκράζεται την κοινωνία και απαντά στα ερωτήματά της.

Η “Δίκη στο Open”, στη νέα εποχή

Το μακροβιότερο talk show τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open.Η αθλητική εκπομπή των μεγάλων αποκαλύψεων δίνει πάλι τον τόνο για να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ποιοι άφησαν να εξελιχθεί η νύχτα τρόμου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΕΡΕΥΝΑ: Που οδηγούν τα ντοκουμέντα της βίας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί δεν εφαρμόστηκε ο νόμος που έβαζε στη γωνία τους χούλιγκανς.

Συζητούν: Ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, ο δικαστής του CAS Σοφοκλής Πιλάβιος, ο πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ Ανδρέας Μαλάτος, ο ιδιοκτήτης της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος και οι δημοσιογράφοι Κώστας Μπλιάτκας, Γιώργος Μπούζος και Μαίρη Μπενέα.

36 χρόνια “Δίκη”, με τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open. Και σε μαγνητοσκόπηση, μετά τα μεσάνυχτα, στο Ανοιχτό Κανάλι.

Tα εν οίκω...

Πέθανε ο δημοσιογράφος Παύλος Δημητριάδης

«Εφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Παύλος Δημητριάδης. Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ). Ο Παύλος Δημητριάδης ξεκίνησε την δημοσιογραφική του καριέρα στην εφημερίδα «Απογευματινή» στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μέχρι το πρόωρο τέλος του δραστηριοποιούνταν στον χώρο των ΜΜΕ με δικές του εκδόσεις.

Ο Παύλος Δημητριάδης γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 12 Μαϊου 1959. Ηταν εκδότης και διευθυντής της επιχειρηματικής εφημερίδας "DEAL news". Υπήρξε επίσης εκδότης και διευθυντής των εφημερίδων "Espresso" και "PRESS Time".

Σπούδασε δημοσιογραφία και ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα στην εφημερίδα "Απογευματινή", όπου υπηρέτησε για 20 χρόνια το ελεύθερο ρεπορτάζ, καλύπτοντας μεγάλα γεγονότα, όπως η πτώση του καθεστώτος Τσαουσέσκου στη Ρουμανία, ενώ έκανε συνεντεύξεις δεκάδων προσωπικοτήτων της ελληνικής και παγκόσμιας σκηνής. 

Συνεργάστηκε με δεκάδες εφημερίδες και περιοδικά, όπως το "Έθνος", η "Καθημερινή", ο "Θησαυρός" και το "Εμπρός". Στην ΕΡΤ παρουσίαζε την εκπομπή "2 ρεπόρτερς 1 θέμα". Στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 παρουσίαζε την εκπομπή "Ελλάδα SOS". Έγραψε το βιβλίο "Ρουμανία, η εξέγερση ενός λαού".

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 και καθημερινά στις 06:00 το πρωί όλες οι ειδήσεις και όλες οι απόψεις με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Παναγιώτη Στάθη. Συζητούν, αναλύουν και σχολιάζουν όλα τα κρίσιμα θέματα της ειδησεογραφίας, μαζί με τους πρωταγωνιστές...

-Από τις 28/08/23 επιστρέφει στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ALPHA ο Aντώνης Σρόιτερ. Οι σημαντικότεροι αναλυτές, ειδικοί και σχολιαστές με τις παρεμβάσεις και τις τοποθετήσεις τους ολοκληρώνουν την ενημέρωση του πολίτη. Σταύρος Θεοδωράκης, Λώρα Ιωάννου, Γιώργος Φίλης, Γιάννης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Προκοπάκης, Μάκης Παπαγεωργίου, δίνουν απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα της επικαιρότητας...

-Από τις 28/08/23 επιστρέφει στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΜΕGA και η Ράνια Τζήμα, με σχολιαστή τον Γ. Πρετεντέρη...

-Η «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη επανέρχεται με τη γνώριμη δυναμική της που ξεχωρίζει στη συνείδηση των τηλεθεατών, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου στις 06:00, στο MEGA...

-Ελλάδα -ΗΠΑ το απόγευμα της Δευτέρας (28/08/23 15.40) και ραδιοφωνικά η αναμέτρηση θα μεταδοθεί live από τον Bwin ΣΠΟΡ FM και τον Χ. Ρομπόλη και την ΕΡΑ ΣΠΟΡ σε περιγραφή Κ. Χαλβατσιώτη...

-Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η νέα διδικτυακή εκπομπή του Σταύρου Ζαγανά "Τα πάντα Θρύλος", που φυσικά είναι αφιερωμένη στον Ολυμπιακό. Προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21.00, ενώ στην επόμενη εκπομπή θα είναι προσκεκλημένος ο Μπάμπης Χριστόγλου...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com