ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 September, 2023 - 22:13

Categories: 

Απολαυστικός Θρύλος και «ντόρτια» στην Λαμία!

 

Τις εκπληκτικές του εμφανίσεις και το σερί νικών συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκρισή τους στους ομίλους του EuropaLeague σε βάρος της Τσουκαρίτσκι συνέτριψαν με 4-0 την Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι έτσι παρέμεινα ακλόνητοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Με τον Ορτέγα να πραγματοποιεί το επίσημο ντεμπούτο του ευρισκόμενος μάλιστα στο αρχικό του σχήμα ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση. Με … όπλο το πολύ πιεστικό πρέσινγκ, οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκλεβαν πολλές μπάλες, δημιουργώντας συνεχώς τις προϋποθέσεις για γκολ. Μόλις στο 6’ οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη τους σπουδαία ευκαιρία! Φορτούνης και Μπιέλ... έκρυψαν την μπάλα με απίθανη ταχύτητα, αλλά ο Ισπανός πλασάρει άουτ από πλεονεκτική θέση.

Η θαρραλέα Λαμία αντέδρασε και στο και μέσα σ’ ένα δίλεπτο (10’-11’)απείλησε δύο φορές με τον Καρλίτος, αλλά σε ισάριθμες περιπτώσεις απέκρουσε ο Πασχαλάκης. Η οξυδέρκεια του Κώστα Φορτούνη και η πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ στο 17’ διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στο να έρθει το 1-0 για τον Ολυμπιακό. Με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του αρχηγού ο Μασούρας έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Λαμίας και με ψύχραιμο σουτ έγραψε το 1-0 για τον Ολυμπιακό πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ του σε μία εβδομάδα σε όλες τις διοργανώσεις!

Οι «ερυθρόλευκοι» στο 32’ ζευγάρωσαν τα τέρματά τους. Μετά από σέντρα του Κίνι και κακή απομάκρυνση, η μπάλα στρώθηκε στον Φορτούνη που έπιασε υπέροχο μονοκόμματο σουτ στην κίνηση για να εκτελέσει τον Κοσέλεφ για το 2-0.

Στο 52΄όμορφος συνδυασμός με Μπιέλ, Ελ Κααμπί, ο τελευταίος σούταρε αλλά ο Κοσέλεφ έδιωξε σε κόρνερ. Από τη εκτέλεση του κόρνερ ο Καμαρά βρέθηκε σε θέση βολής αλλά αστόχησε Στο 54΄η Λαμία έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Σλίβκα, με τον Κίνι να σώζει πάνω στην γραμμή.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 3-0 στο 62’΄. Ο Ροντινέι έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Βασιλαντωνόπουλος αιφνιδιάστηκε κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι «ερυθρόλευκοι» στο 87΄είχαν και δοκάρι με τον Φορτούνη. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ελ Κααμπί στο 94’ έπειτα από καταπληκτική ασίστ του Φορτούνη.

 

Ομάδα: