ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 October, 2022 - 21:12

Categories: 

Απολαυστικός Ολυμπιακός υπέταξε τον Απόλλωνα στην Πάτρα με 87-61

 

Ιδανική εκκίνηση στην νέα BasketLeagueπραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, Οι νταμπλούχοι Ελλάδας με κεκτημένη ταχύτητα από τον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα επικράτησαν στην Πάτρα του τοπικού Απόλλωνα με 87-61 στην πρεμιέρα της φετινής Basket League. Πολυφωνία στην επίθεση από την ομάδα του Μπαρτζώκα, που δεν είχε στη διάθεσή της τους Παπανικολάου, Κάναν και Φαλ, ενώ ο Μπολομπόι δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο λόγω προβλήματος. Ο Ολυμπιακός έχει τρομερή ενέργεια και βγάζει αυτοματισμούς , που θα έπρεπε να βγάζει γύρω στις αρχές Ιανουαρίου και όχι στις αρχές Οκτωβρίου.

Πρώτος σκόρερ ο Βεζένκοφ με 20 πόντους, με τον Μπλακ να είχε 13π και τους Λαρεντζάκη και Πίτερς από 10π. ο καθένας. Καλή εμφάνιση και από τον Γουόκαπ με 7π. και 10 ασίστ. Από τον Απόλλωνα, ξεχώρισαν οι Καλχούν και Μαστρογιαννόπουλος με 11π. και 10π. αντίστοιχα.