ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 December, 2023 - 18:38

Categories: 

Αποσύρθηκε ο Τέρενς Ρος!

Τέλος στην καριέρα του βάζει ο Τέρενς Ρος!

Ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ κοινοποίησε μέσω δικού του podcast την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, τονίζοντας πως έχει στόχο να αφοσιωθεί στην οικογένειά του. «Νομίζω ότι τώρα, ειδικά αφού έχει περάσει καιρός, τελείωσα. Αρχίζω να βλέπω πόσο μου αρέσει να είμαι στο σπίτι και να παίζω απλώς τον ρόλο του μπαμπά, απλώς να είμαι μέρος της οικογένειας», ανέφερε συγκεκριμένα ο Ρος.

Ο πρώην ΝΒΑer έκανε μεγάλη καριέρα στη λίγκα, όπου έπαιξε για 11 σεζόν με τη φανέλα των Ράπτορς, Μάτζικ και Σανς. Στο Ορλάντο έκανε τα καλύτερα παιχνίδια του και έφτασε να μετρά 15,6 πόντους κατά μέσο όρο τη σεζόν 2020-21, ενώ κέρδισε κι έναν διαγωνισμό καρφωμάτων του ΝΒΑ.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα, ο Τέρενς Ρος είχε αναφέρει στο ίδιο podcast πως δέχθηκε πρόταση από την Παρτίζαν, ωστόσο φαίνεται πως τελικά δεν θα έρθει στην Ευρώπη, αφου βάζει τέλος στην καριέρα του.