ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 July, 2022 - 18:40

Categories: 

Αποχωρεί από την ενεργό δράση ο Μίτσοβ

Την απόφαση να σταματήσει το μπάσκετ, στα 37 του χρόνια, και να δώσει τέλος στην μεγάλη καριέρα του και πήρε ο Βλάντιμιρ Μίτσοβ.

Απόφαση την οποία κι έκανε γνωστή μέσω μίας δήλωσης που διένειμε σήμερα (10/07) στα social media o εκπρόσωπος του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Με τον Σέρβο πρώην φόργουορντ της Μπουντούτσνοστ, εσχάτως, να αποχωρεί από την ενεργό δράση, εκτιμώντας πως έφτασε πλέον το πλήρωμα του χρόνου.

«Τα τελευταία 21 χρόνια, είχα το προνόμιο να κάνω τη δουλειά μου παιχνίδι, να κερδίζω, να χάνω, να μαθαίνω, να ξεπερνάω τα όρια και να σπάω τα δικά μου ρεκόρ μετά την ήττα.

Κάθε φορά ήταν τιμή, προνόμιο και χαρά να βγαίνω στο γήπεδο και να παίζω μόνο μπάσκετ. Είχα την τύχη να δουλέψω με μερικούς από τους καλύτερους προπονητές και παίκτες που γνωρίζω.

Μετά από δύο δεκαετίες, δώδεκα συλλόγους, οκτώ πόλεις και επτά χώρες, φεύγω από το παιχνίδι γεμάτος και ικανοποιημένος. Δε μετανιώνω για τίποτα. Με αυτή την τελευταία σεζόν, έκανα τον κύκλο μου.

Ευχαριστώ όλους όσους ήταν μαζί μου με οποιονδήποτε τρόπο ανά πάσα στιγμή», ανέφερε η εν λόγω δήλωση του Μίτσοβ.