ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 February, 2022 - 19:49

Categories: 

Αποχώρησε ο Μουργκ από την προπόνηση του ΠΑΟΚ

Απρόοπτο με τον Τόμας Μουργκ προέκυψε στον ΠΑΟΚ παραμονές της καθοριστικής πρώτης αναμέτρηση με την Μίντιλαντ για τη φάση των νοκ άουτ αγώνων του UEFAConferenceLeague.

Ο Αυστριακός μέσος αισθάνθηκε  ενοχλήσεις στη μέση, με άμεση συνέεπια να αποχωρήσει από την προπόνηση αι πλέον η συμμετοχή του για την πρώτη μάχη της Δανία ςκρίνετια εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει αύριο Τετάρτη την εν Ελλάδι προετοιμασία του, αφού  θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας. Τα πρώτα 15 λεπτά του προγράμματος θα είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας οι Ράζβαν Λουτσέσκου και Ίνγκι Ίνγκασον θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ, ενώ το απόγευμα η ομάδα θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Δανία.