ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 October, 2022 - 15:43

Categories: 

Αποχώρησε ο Τσικλήρας από τον Ιωνικό

Προς αλλαγή τεχνικού οδεύει ο Ιωνικός Νίκαιας. Ο Άγγελος Τσίκληρας, φέρεται να αποχώρησε οικιοθελώς από τους "κυανόλευκους" για προσωπικούς λόγους, προκαλώντας ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δεν εμφανίστηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας της Νίκαιας, επικαλούμενος πρόβλημα υγείας, και φαίνεται πως ζήτησε να αποχωρήσει οικοιοθελώς. Κι αυτό, λίγες μέρες μόλις μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Ιωνικού στη Basket League, με τη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου.

Ο Άγγελος Τσίκληρας αντικατέστησε την περσινή σεζόν στα μέσα της χρονιάς τον Κούρο Σεγκούρα, και υπήρξε σημαντικός στην παραμονή του Ιωνικού στην Α1 μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες,

Ο Ιωνικός την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Προμηθέα στην Πάτρα, όπου αναμένεται να βρίσκεται υπό τις οδηγίες του βοηθού του Τσίκληρα, Γιάννη Λίβανου, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης του Έλληνα τεχνικού.