ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 January, 2023 - 15:49

Categories: 

Απόβαση από 10.000 οπαδούς του Ολυμπιακού στο «Πανθεσσαλικό»

Ο κόσμος του Ολυμπιακού «μίλησε» για ακόμη μία φορά και μάλιστα με τρόπο εμφατικό. Σε μία καίρια χρονική στιγμή όπου η μάχη του φειτνού πρωταθλήματος φουντώνει, ο «δωδέκατος» παίκτης των Πειραιωτών πήρε τη κατάσταση στο χέρι του και αποδεικνύει περίτρανα ότι έχει όλα τα φόντα να γίνει «μπροτάρης] και να βοηθήσιε καταλυτικά την αγαπημένη του ομάδα να φτάσει στην εκπλήρωση των υψηλών στόχων που έχιε θέσει

 

 

Από πολύ νωρίς το πρωϊ της Κυριακής η πρωτεύουσα της Μαγνησίας είχε ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», αφού είχαν συρρεύσει αρκετές χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπαικού   για τον αγώνα με την τοπική ομάδα για την 16η αγωνιστική της Super League και όσο πλησίαζε η σέντρα του αγώνα (16:00) συνεχιζόταν η ερυθρόλευκη απόβαση στο Πανθεσσαλικό.

 

Με βάση τα όσα προκύπτουν και με πρόχειρους υπολογισμούς εκτιμάται ότι  η παρουσία τους ξεπέρασε τις 10.000 δίνοντας νότα… «Γ. Καραϊσκάκης» στο γήπεδο και κάνοντας την ομάδα του Μίτσελ να νιώθει πως παίζει στο γήπεδό της.

 

 

 

Ομάδα: