ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 February, 2022 - 21:56

Categories: 

Αρχηγική επανεμφάνιση και νίκη για την ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα

 

Με τον Μάνταλο να σκοράρει (69') στην επιστροφή του -δύο λεπτά μετά την είσοδό του- και τον Ανσαριφάρντ να κλειδώνει το ματς στο 88', η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και έβγαλε αντίδραση.

Ο Αργύρης Γιαννίκης συνέχισε με 4-2-3-1 για την ΑΕΚ και τον Τσιντώτα στην εστία. Σταθεροί στα δύο άκρα της άμυνας οι Ρότα και Χατζισαφί, με τον Βράνιες να πλαισιώνει τον Τζαβέλλα στα στόπερ. Ο Σάκχοφ τοποθετήθηκε δίπλα στον Σιμάνσκι στα χαφ, αντικαθιστώντας τον τιμωρημένο Σιμόες, με τον Άμραμπατ να συνεχίζει σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ανσαριφάντ. Για τα δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής επιλέχθηκε ο Γκαρσία και για τα αριστερά ο Τσούμπερ.

Να σημειωθεί ότι ο Φράνσον πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή στην αποστολή και την 20άδα της «Ένωσης».

Από την άλλη, ο Ηρακλής Μεταξάς παρέταξε τον ΠΑΣ με σύστημα 4-4-2 και τον Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια. Την άμυνα αποτελούσαν, από δεξιά προς τα αριστερά, οι Σάλιακας, Εραμούσπε, Παντελάκης και Ποζνάνσκι. Ως κεντρικά χαφ άρχισαν οι Καραχάλιος και Στάνκο, με τους Οικονομόπουλο και Λιάσο να βρίσκονται στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής. Στο πλάι του προωθημένου Περέα τοποθετήθηκε ο Ντομίνγκεθ.

Σημαντικές οι απουσίες και για τις δύο ομάδες. Για την ΑΕΚ, πέρα από τον τιμωρημένο Σιμόες, έλειπαν και οι τραυματίες Στάνκοβιτς, Γαλανόπουλος αλλά και ο Αραούχο που δεν είναι 100% έτοιμος. Χωρίς τον τιμωρημένο Κάργα και τους τραυματίες Γκραντάβσκι, Πίρσμαν και Σνάιντερ οι Γιαννιώτες.